19/12/2018 06:42:33

3ο Πανηγύρι Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη (Video)

3ο Πανηγύρι Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη (Video) - Media

 

Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαΐου θα διεξαχθεί το 3ο Πανηγύρι Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη, που έχει ως κύριο στόχο την ενίσχυση του Νηπιοτροφείου Καλλιθέας και του Φιλανθρωπικού Γηροκομείου Μοσχάτου.

Με το Πανηγύρι κορυφώνεται η φετινή δράση της κοινότητας της Σχολής Μωραΐτη, το σύνολο της οποίας διέπεται απο την αξία της προσφοράς. Όπως σε κάθε εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένων και των 2 προηγούμενων Πανηγυριών Αποφοίτων, έτσι και φέτος, ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Ειδικά στις εποχές που ζούμε η ενίσχυση πιο ευπαθών ομάδων είναι η ουσιαστικότερη και αμεσότερη οδός προς την βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας. Προς αυτό τον σκοπό, οι Απόφοιτοι φέτος στηρίζουν 2 ευαίσθητες αλλά σημαντικές ομάδες: τα παιδιά και την τρίτη ηλικία, συγκεκριμένα το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας και το Φιλανθρωπικό Σωματείο "Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου".

Το κοινό που θα παρευρεθεί στην Σχολή Μωραΐτη θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα πλούσιο πρόγραμμα φτιαγμένο συνεργατικά από απόφοιτους με ιδέες και όρεξη και το οποίο περιλαμβάνει ποικίλες εκδηλώσεις για όλα τα γούστα και τις ηλικίες όπως Αθλητικοί Αγώνες, Beach Volley, Εκθέσεις, Παιδικά Παιχνίδια, Θέατρο για Παιδιά, Μουσικοχορευτικές Παραστάσεις, Fashion Show, Ανοικτή Συζήτηση & Debate, Λοταρία, Συναυλία και πολλές εκπλήξεις!!

Το Πανηγύρι Αποφοίτων θα είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 11 το πρωί έως τις 11 το βράδυ, στη Σχολή Μωραΐτη (Παπαναστασίου & Αγ. Δημητρίου, Π. Ψυχικό, 154 52).

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.