search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:31
MENU CLOSE

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται…

05.01.2011 07:36
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται… - Media

Προτού καλά-καλά προλάβει και κλείσει η πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου και τα ΜΜΕ μετράνε ήδη δύο νέα λουκέτα.

Προτού καλά-καλά προλάβει και κλείσει η πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου και τα ΜΜΕ μετράνε ήδη δύο νέα λουκέτα.

Την έκδοση του αναστέλλει το μηνιαίο μουσικό περιοδικό «Δίφωνο» που ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων του Κώστα Γιαννίκου. Η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη ανακοινώθηκε επίσημα στους εργαζομένους του περιοδικού που μέτραγε δεκαπέντε συνεχή χρόνια παρουσίας στον χώρο της μουσικής ενημέρωσης ενώ παραμένει άγνωστο ακόμη το μέλλον της ηλεκτρονικής έκδοσης του περιοδικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από καιρό την ίδια τύχη είχε και το «Όασις», το άλλο μουσικό περιοδικό του ομίλου Γιαννίκου με πεδίο το λαϊκό τραγούδι.

Παράλληλα, σε αναστολή έκδοσης φαίνεται ότι προχωρά και ο «Νέος Κήρυκας» των Χανίων. Οι περισσότεροι από 20 εργαζόμενοι της εφημερίδας έχουν ενημερωθεί για την απόφαση της ιδιοκτησίας ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δεν έχει κυκλοφορήσει το φύλλο από τις 31 Δεκεμβρίου. Ο «Νέος Κήρυκας» αποτελεί την συνέχεια της ιστορικής εφημερίδας των Χανίων «Κήρυξ», η οποία εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1901 από τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:31