search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:04
MENU CLOSE

Αμετανόητος ο παιδοκτόνος της Άννυ

09.05.2015 14:20
Αμετανόητος ο παιδοκτόνος της  Άννυ - Media

Αμετανόητος παραμένει ο 27χρονος παιδοκτόνος της 4χρονης Άννυ, ο οποίος κρατείται απομονωμένος, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στις φυλακές της Κέρκυρας,

 

Αμετανόητος παραμένει ο 27χρονος παιδοκτόνος της 4χρονης Άννυ, ο οποίος κρατείται απομονωμένος, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στις φυλακές της Κέρκυρας,

“Πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω τέτοιο πράγμα” αναφέρει ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους ο οποίος έχει καθημερινή επικοινωνία μαζί του, δίχως όμως να είναι σε θέση να κρίνει αν μιλάμε για έναν κρατούμενο ψυχικά ασθενή ή πολύ καλό ηθοποιό, ο οποίος υποκρίνεται ώστε να ελαφρύνει τη θέση του στο δικαστήριο.

Την ίδια ώρα ο συνήγορος του παιδοκτόνου Παναγιώτης Χρυσικάκης, μιλώντας στο MEGA, προειδοποίησε με αποκαλύψεις που θα ανατρέψουν το υπάρχων επιβαρυντικό κλίμα για τον πελάτη του και εκφράζει σοβαρές επιφυλάξεις σχετικά με τη ζωή του Βούλγαρου, κατά τη διάρκεια της κράτησης του στις φυλακές της Κέρκυρας.

Εν τω μεταξύ δικαστικές πηγές αναφέρουν πως η  αρμόδια ανακρίτρια, η οποία συνεχίζει την έρευνα για πιθανούς ενόχους στο στυγερό έγκλημα της μικρής Άννυ, σκοπεύει να καλέσει, προκειμένου να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει για τη δολοφονία και την εξαφάνιση της σωρού, του τετράχρονου κοριτσιού , τον Βούλγαρο φίλο του  παιδοκτόνου, ο οποίος φαίνεται να ενέχει ρόλο  – κλειδί στην αποκάλυψη της δολοφονίας και τη σύλληψη του δράστη,. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:03