search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:36
MENU CLOSE

Νέα …τάση στον ΣΥΡΙΖΑ ίδρυσε ο Μιχελογιαννάκης

10.05.2015 16:38
Νέα …τάση στον ΣΥΡΙΖΑ ίδρυσε ο Μιχελογιαννάκης - Media

Την ίδρυση της κίνησης «Υποστηρικτική Λαϊκή Αντιμνημονιακή Τάση», στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοίνωσε ο βουλευτής Ηράκλειου  Γιάννης Μιχελογιαννάκης.  

 

Την ίδρυση της κίνησης «Υποστηρικτική Λαϊκή Αντιμνημονιακή Τάση», στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοίνωσε ο βουλευτής Ηράκλειου  Γιάννης Μιχελογιαννάκης.  

Όπως είπε ο ίδιος σε συνέντευξη τύπου, «Αν ένα πράγμα κατάλαβα στην πολιτική μου διαδρομή, είναι ότι το σπουδαιότερο είναι να παραμένεις ανέπαφος από τα κακά της κάθε είδους εξουσίας. Να διαφυλάττεις αρχές, αξίες και ιδεώδη, παρά τις προκλήσεις και τις ανθρώπινες αδυναμίες. Να στέκεσαι φύλακας στην διατήρηση των εξαγγελιών σου. Να παλεύεις ιδεολογικά και κινηματικά να ενεργοποιείς τον κόσμο στο να σε στηρίξει, όταν απειλείσαι από συμφέροντα. Αυτό νομίζω ότι είναι και η απαίτηση σήμερα του κόσμου».

«Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μνημονιακός. Η πείρα, όμως, με έχει διδάξει ότι οφείλουμε να τον στηρίξουμε με υποστηρικτική λαϊκή αντιμνημονιακή δράση.Η στήριξη είναι αναγκαία ιστορικά, για τη μη αλλοίωση της Αριστεράς και τη σωτήρια του τόπου μας» σημείωσε.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:34