search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:25
MENU CLOSE

Χάρρυ Κλυνν σε Μπουτάρη: Σε σιχαίνομαι, είσαι ένας μ@λ@κ@ς

11.05.2015 06:03
Χάρρυ Κλυνν σε Μπουτάρη: Σε σιχαίνομαι, είσαι ένας μ@λ@κ@ς - Media

Σφοδρή επίθεση με ύβρεις και προσωπικούς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε κατά του Γιάννη Μπουτάρη ο Χάρρυ Κλυνν.

 

Σφοδρή επίθεση με ύβρεις και προσωπικούς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε κατά του Γιάννη Μπουτάρη ο Χάρρυ Κλυνν.

Αφορμή στάθηκε η πρόσφατη συνέντευξη του δημάρχου Θεσσαλονίκης στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα, φέρεται να χαρακτήρισε ηλίθια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας συγκεκριμένα: «Τους μισώ. Είναι εντελώς ηλίθιοι. Το μεγαλύτερο τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται σαν να είναι εδώ η Κούβα. Ή η Σοβιετική Ένωση στη δεκαετία του 1920».

Ο Χάρρυ Κλύνν σχολίασε τη συνέντευξή του γράφοντας στο προσωπικό του ιστολόγιο: «Εγώ δεν σε μισώ Μπουτάρη, σε σιχαίνομαι, μου προκαλείς ναυτία, γιατί είσαι εντελώς μ@λάκας. Ως καλός ταγματασφαλίτης δεν θα μπορούσες να κάνεις κάτι καλύτερο…Αλητομπεκροτσόγλανε. Ουστ παρείσακτε…».

Να σημειωθεί ωστόσο ότι μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε διευκρινίσει τα εξής: «Εγώ είπα ότι είναι τρελοί και δεν ντρέπομαι να το πω. Είναι τρελοί για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τα πράγματα. Δεν είπα όμως ότι τους μισώ. Δεν ξέρω τι έγινε με τη μετάφραση από τα αγγλικά, στα γερμανικά και στα ελληνικά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:21