search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:20
MENU CLOSE

Ο Μόργκαν Φρίμαν καπνίζει τσιγαριλίκια και υπερασπίζεται την αποποινικοποίηση της κάνναβης (Photos)

11.05.2015 08:09
Ο Μόργκαν Φρίμαν καπνίζει τσιγαριλίκια και υπερασπίζεται την αποποινικοποίηση της κάνναβης (Photos) - Media

«Θα την φάω, θα την πιω, θα την καπνίσω, θα την σνιφάρω». Πιο ενθουσιώδη δήλωση υπέρ της αποποινικοποίησης της κάνναβης δεν θα μπορούσε να κάνει.

 

«Θα την φάω, θα την πιω, θα την καπνίσω, θα την σνιφάρω». Πιο ενθουσιώδη δήλωση υπέρ της αποποινικοποίησης της κάνναβης δεν θα μπορούσε να κάνει. Ο 77χρονος Μόργκαν Φρίμαν, σε συνέντευξη του στην Dailey Beast, παραδέχτηκε ότι κάνει χρήση μαριχουάνας και μάλιστα, την χρησιμοποιεί ως παυσίπονο.

Πριν από επτά χρόνια είχε ένα ατύχημα από το οποίο βγήκε με χτυπήματα σε ώμο, αγκώνα, μπράτσο. Υποβλήθηκε μάλιστα, σε εγχείρηση τεσσάρων ωρών για να αποκατασταθούν κάποια νεύρα. Ακόμα έχει πόνους από τα χτυπήματα, τους οποίους αντιμετωπίζει καπνίζοντας ένα τσιγαριλίκι. «Έχω ινομυαλγία στο χέρι και το μόνο που μου προσφέρει κάποια ανακούφιση είναι η μαριχουάνα». 

Με τον Κιάνου Ριβς καπνίζουν ένα πούρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10