search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:04
MENU CLOSE

Αγνώριστος και ταλαιπωρημένος είναι πλέον ο Μπάρτ Ρέινολντς (Photos)

11.05.2015 09:59
Ράιαν Ρέινολντς σε καλεσμένους: Βγείτε από το σπίτι μου! (Video) - Media

Αδυνατισμένος, ταλαιπωρημένος και γερασμένος εμφανίστηκε ο κάποτε γόης του Χόλιγουντ Μπαρτ Ρέινολντς. 

 

Αδυνατισμένος, ταλαιπωρημένος και γερασμένος εμφανίστηκε ο κάποτε γόης του Χόλιγουντ Μπαρτ Ρέινολντς. Ο 79χρονος ηθοποιός βρέθηκε υποβασταζόμενος από ένα μπαστούνι στο Wizard World Comic Con στη Φιλαδέλφεια για να μιλήσει για το καινούργιο του βιβλίο, την δεύτερη βιογραφία του με τίτλο «But enough about me» που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.  

Ο Αμερικανός ηθοποιός δήλωσε ότι αυτή τη φορά θα πει τα πάντα για τους συναδέλφους του, με τους οποίους έχει συνεργαστεί. «Με το 98% από αυτούς τα πήγα καλά, αν και κάποιους δεν τους συμπαθώ καθόλου», είπε και παραδέχθηκε ότι έχει «και πολλές απαίσιες αναμνήσεις».

Ο Ρέινολντς έχει υποστεί τετραπλό μπάι πας το 2010 και στη συνέχεια μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης γιατί είχε εθιστεί στα παυσίπονα. Το 2013 μια βαριά γρίπη τον κράτησε πολύ καιρό στο νοσοκομείο. 

Ο κάποτε αγέρωχος καουμπόυ, Μπάρτ Ρέινολντς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:02