search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:52
MENU CLOSE

Η Τζούλια Ρουτιλιάνο συμπράττει με την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων

11.05.2015 12:23
Η Τζούλια Ρουτιλιάνο συμπράττει με την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων  - Media

Η διεθνούς φήμης μέτζο σοπράνο Τζούλια Ρουτιλιάνο έρχεται στην Ελλάδα για μια μεγάλη συναυλία με την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων. 

 

Η διεθνούς φήμης μέτζο σοπράνο Τζούλια Ρουτιλιάνο έχοντας τραγουδήσει Βάγκνερ και Ρ. Στράους στην Νυρεμβέργη, την Βαϊμάρη και πρόσφατα στο Μπαιρόιτ, την Βαλένθια και στο Maggio Musicale Fiorentino με τον Ζούμπιν Μέτα και τον Κίριλ Πετρένκο,  έρχεται στην Ελλάδα και συμπράττει σε μια μεγάλη συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων.

Στη συναυλία θα ακουστούν διάσημα έργα του Καμίγ Σαιν Σενς και του Ρίχαρντ Βάγκνερ, με τη συμμετοχή του διακεκριμένου βιολοντσελίστα Χρήστου Γρίμπα. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα έργα Φούγκα σε λα μείζονα (ενορχήστρωση: Δημήτρης Μητρόπουλος) και Κοντσέρτο για βιολοντσέλο και ορχήστρα αρ. 1 έργο 33 σε λα ελάσσονα (σολίστ: Χρήστος Γρίμπας) του Σαιν Σενς αλλά και τα Wesendonck Lieder (σολίστ: Julia Rutigliano) και «Ψίθυροι του Δάσους», από την όπερα Siegfried του Βάγκνερ.

Διευθύνει μουσικά ο Ανδρέας Τσελίκας.

Info: Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού (Ιωαννίνων & Καπανέως, Κολωνός), Παρασκευή, 15 Μαίου, είσοδος ελεύθερη, 210-9243211

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:51