search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:00
MENU CLOSE

Σκηνές πανικού στα Τρίκαλα – Ο ποταμός γέμισε… 50ευρα και 100ευρα! (Photos-Video)

11.05.2015 13:53
Σκηνές πανικού στα Τρίκαλα – Ο ποταμός γέμισε… 50ευρα και 100ευρα! (Photos-Video) - Media

Απίστευτα πράγματα έγιναν στα Τρίκαλα, με πολλούς ανθρώπους να… βουτάνε μέσα στον Ληθαίο ποταμό που διασχίζει το κέντρο της πόλης των Τρικάλων…

 

Απίστευτα πράγματα έγιναν στα Τρίκαλα, με πολλούς ανθρώπους να… βουτάνε μέσα στον Ληθαίο ποταμό που διασχίζει το κέντρο της πόλης των Τρικάλων, όχι για να πιάσουν ψάρια, αλλά για να ψαρέψουν αμέτρητα χαρτονομίσματα των 50 και των 100 ευρώ (!), που άγνωστος έριξε μέσα, κοντά στην γέφυρα Βουβής.

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν, καθώς τα πρώτα χαρτονομίσματα που κατάφεραν και έβγαλαν μέσα από το ποτάμι, φαίνεται πως είναι αληθινά! Πράγμα που μέχρι στιγμής δεν μπορεί να διαψεύσει, ούτε καν η Αστυνομία.

Στο ρεπορτάζ που έγινε επί τόπου από το trikalaola.gr, πιάσαμε 2 χαρτονομίσματα των 50 και των 100 ευρώ, τα οποία μας φάνηκαν απολύτως αληθινά και όχι ψεύτικα…

Με το υδατογράφημα, με την εσωτερική γραμμή και με άριστη ποιότητα χαρτιού.

Στην αρχή επενέβη η Αστυνομία και πήρε όσα χαρτονομίσματα έπιασαν από το ποτάμι οι πρώτοι που βούτηξαν. Κανείς δεν ξέρει πόσα ήταν τα χαρτονομίσματα και σε πόσες χιλιάδες ευρώ ισοδυναμούσαν. Το μόνο που παραμένει, είναι η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας που εξετάζει αυτή τη στιγμή το θέμα, αν πράγματι είναι αληθινά ή ψεύτικα και ποιος τα πέταξε μέσα στο ποτάμι και για ποιον λόγο.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες:

 

Πηγή: trikalaola.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:59