search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:03
MENU CLOSE

Καινοτομία από τη Le Monde – Λάνσαρε μια πρωινή έκδοση της εφημερίδας προορισμένη μόνο για κινητά

11.05.2015 18:24
Καινοτομία από τη Le Monde - Λάνσαρε μια πρωινή έκδοση της εφημερίδας προορισμένη μόνο για κινητά - Media

Η γαλλική εφημερίδα αναφοράς Le Monde, η μοναδική της χώρας που κυκλοφορεί το απόγευμα, λάνσαρε σήμερα μια πρωινή έκδοση για τα κινητά ώστε να αγγίξει ένα νεότερο κοινό.

 

Η γαλλική εφημερίδα αναφοράς Le Monde, η μοναδική της χώρας που κυκλοφορεί το απόγευμα, λάνσαρε σήμερα μια πρωινή έκδοση για τα κινητά ώστε να αγγίξει ένα νεότερο κοινό.

«Είναι μια ιστορική στιγμή για μας, επειδή είναι η πρώτη πρωινή εμφάνισή μας σε 70 χρόνια ύπαρξης», δήλωσε σήμερα ο διευθυντής της Le Monde, Ζιλ βαν Κοτ.

Η πρώτη έκδοση της νέας δωρεάν εφαρμογής, η οποία είναι διαθέσιμη στα συστήματα IOS και Android, κυκλοφόρησε σήμερα στις 07:00. Περίπου το ένα τρίτο των περιεχομένων θα είναι δωρεάν και τα δύο τρίτα θα μπορούν να τα δουν μόνο οι συνδρομητές.

Η έκδοση αυτή θα κυκλοφορεί από τη Δευτέρα ως την Παρασκευή. Θα είναι ένα ολοκληρωμένο εκδοτικό προϊόν –όπως μια εφημερίδα σε χαρτί, που δεν εξελίσσεται– και θα υλοποιείται από ένα μόνιμο ανθρώπινο δυναμικό, με τη συμβολή μιας υπηρεσίας εγκατεστημένης στις ΗΠΑ, που θα μπορεί να παράγει όταν στην Ευρώπη είναι νύκτα.

Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου θα προορίζεται αποκλειστικά για την έκδοση αυτή. Το υπόλοιπο θα υπάρχει και στην απογευματινή έκδοση σε χαρτί ή στον ιστότοπο της εφημερίδας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15