search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:14
MENU CLOSE

Πόλεμος μεταξύ Ποταμιού και ΑΝΕΛ για τα… λείψανα της Αγίας Βαρβάρας

12.05.2015 04:53
Εξοργιστική η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ: «Πέρασαν πολύ ευτυχισμένες στιγμές πλάι του» λέει για τα θύματα του Τζάκσον    - Media

Την ειρωνική ανακοίνωση του Ποταμιού για τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας ακολούθησε η απάντηση των ΑΝΕΛ περί ισοπεδωτικού εθνομηδενισμού και ψευδοπροοδευτισμού.

 

Την ειρωνική ανακοίνωση του Ποταμιού για τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας ακολούθησε η απάντηση των ΑΝΕΛ περί ισοπεδωτικού εθνομηδενισμού και ψευδοπροοδευτισμού.

«Ο ισοπεδωτικός εθνομηδενισμός και ο ψευδοπροοδευτισμός που πρεσβεύει το θολό Ποτάμι το οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια. Από τη μία ο αρχηγός του υπερθεματίζει για τα θρησκευτικά δικαιώματα της μουσουλμανικής μειονότητας, φτάνοντας στο σημείο να ευθυγραμμιστεί με ακραίες διχαστικές φωνές, ενώ από την άλλη διακωμωδούν και χλευάζουν το θρησκευτικό συναίσθημα και την πίστη των Ορθοδόξων Χριστιανών» αναφέρει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων , Μαρίνα Χρυσοβελώνη σε σχόλιό της για την ανακοίνωση του «Ποταμιού» σχετικά με τα ιερά λείψανα της Αγίας Βαρβάρας.

«Προφανώς για το Ποτάμι, η άδολη θρησκευτική πίστη των απλών χριστιανών δεν έχει την παραμικρή αξία, εκτός και αν αποτελεί αντικείμενο «αξιοποίησης» προς εξυπηρέτηση αλλότριων και ενδεχομένως ύποπτων σκοπιμοτήτων. Ο μοναδικός στόχος του κατά φαντασίαν …πρωταγωνιστή είναι να «ψαρεύει» σε θολά έως κατασκότεινα νερά. Βοήθειά του…» καταλήγει στο σχόλιό της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:14