search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:55
MENU CLOSE

Ένα εκατομμύριο ευρώ για το… λεκιασμένο φόρεμα της Λεβίνσκι! (Photos & Video)

12.05.2015 05:45
Ένα εκατομμύριο ευρώ για το… λεκιασμένο φόρεμα της Λεβίνσκι! (Photos & Video) - Media

Πρόταση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ δέχτηκε η Μόνικα Λεβίνσκι για το περιβόητο φόρεμα με τον λεκέ!

 

Πρόταση ύψους περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ δέχτηκε η Μόνικα Λεβίνσκι από ερωτικό μουσείο του Λας Βέγκας.

Πιο συγκεκριμένα, το μουσείο της προσφέρει 893 χιλιάδες ευρώ, (1 εκατομμύριο ευρώ), για να παραδώσει το περιβόητο φόρεμα με τον «λεκέ».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily News, στο μουσείο θα πραγματοποιηθεί έκθεση με θέμα τις εξωσυζυγικές σχέσεις ατόμων με εξουσία, από την οποία δεν θα μπορούσε να λείπει το πολύκροτο σκάνδαλο Κλίντον.

Η εκπρόσωπος του μουσείου του Λας Βέγκας, Βικτόρια Χάρτμαν, έστειλε επιστολή με το αίτημά της στην Λεβίνσκι, δίνοντας της, αρχικά, περίπου 225.000 ευρώ.

Ωστόσο η Λεβίνσκι δεν απάντησε και οι υπεύθυνοι του μουσείου εκτόξευσαν την προσφορά στο ποσό στις 893.000 ευρώ, περιμένοντας ακόμα απάντηση.

Πέρυσι, η πρώην μαθητευόμενη του Λευκού Οίκου είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Vanity Fair” ‘ότι μετάνιωσε για τη σχέση της με τον πρώην πλανητάρχη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “Ήρθε η ώρα να κάψω τον μπερέ και να θάψω το μπλε φόρεμα”.

Το μπλε φόρεμα ήταν αυτό που φορούσε η Μόνικα σε μια ερωτική συνεύρεση με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ στο Οβάλ Γραφείο και πάνω στο οποίο βρέθηκε o “λεκές” με το σπέρμα του Μπιλ Κλίντον.

Η Λεβίνσκι δήλωσε ότι, το 1998, υπήρξε “όχι μόνο το πλέον ταπεινωμένο πρόσωπο του κόσμου, αλλά αναμφίβολα το πρώτο πρόσωπο, ο παγκόσμιος εξευτελισμός του οποίου έγινε κυρίως μέσω του Διαδικτύου”.

Τον Ιούλιο του 1998 η Μόνικα ομολόγησε στη Δικαιοσύνη ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον Μπιλ Κλίντον. Αρχικά, ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ είχε αρνηθεί κατηγορηματικά ότι είχε ερωτικές σχέσεις με την υπάλληλό του, μαθητευόμενη τότε στο Λευκό Οίκο.

Όταν όμως βγήκαν τα αποτελέσματα DNA από το μπλε φόρεμα, τον Αύγουστο του 1998, ο Μπιλ παραδέχτηκε την “ανάρμοστη σχέση” τους, σπεύδοντας να ζητήσει συγχώρεση από τον αμερικανικό λαό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10