search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:31
MENU CLOSE

Ο Κάνι Γουέστ πήρε το διδακτορικό του! (Photos/Video)

12.05.2015 11:41
Ο Κάνι Γουέστ πήρε το διδακτορικό του! (Photos/Video)  - Media

Η Σχολή Καλών Τεχνών του Σικάγο απένειμε στον διάσημο ράπερ ένα τιμητικό διδακτορικό δίπλωμα. 

 

Ο Κάνι Γουέστ τιμήθηκε μ’ ένα διδακτορικό δίπλωμα από την Σχολή Καλών Τεχνών στο Σικάγο. Αν και δεν ολοκλήρωσε ποτέ τις σπουδές του εκεί, ο διάσημος ράπερ έλαμπε από χαρά κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής καθώς το πτυχίο παρέμενε απωθημένο για εκείνον από τότε που άφησε τη σχολή για να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική και το τραγούδι. «Νιώθω αρκετά αγχωμένος και συγκινημένος» δήλωσε ο 37χρονος ράπερ χθες Δευτέρα όταν παρέλαβε το δίπλωμα από τον πρόεδρο και διευθυντή της σχολής, Ντάγκλας Ντρούικ.

Η Κιμ Καρντάσιαν μπορεί να έλειπε από την τελετή καθώς βρίσκεται στη Βραζιλία για την προώθηση του νέου της βιβλίου «Selfish», ωστόσο πόσταρε το εξής tweet: Δρ. Kanye West!!! Είμαι τόσο περήφανη για σένα μωρό μου και το ίδιο θα ένιωθε σίγουρα και η μαμά σου!!».

Δείτε το βίντεο: 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 01:35