search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:03
MENU CLOSE

Η σύζυγος Σουμάχερ φωτογραφίζεται για το Playboy (Photos)

13.05.2015 09:24
Η σύζυγος Σουμάχερ φωτογραφίζεται για το Playboy (Photos) - Media

Με το διαζύγιο πια στα χέρια της, η Κόρα, πρώην σύζυγος του Ραλφ Σουμάχερ, ένοιωσε ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει

 

Με το διαζύγιο πια στα χέρια της, η Κόρα, πρώην σύζυγος του Ραλφ Σουμάχερ, ένοιωσε ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει. Και αποφάσισε να το γιορτάσει με μία γυμνή φωτογράφηση στο Playboy.

Η Κόρα είχε ούτως ή άλλως μπει σε μια ψυχολογία να … ξεφαντώσει, αφού προηγουμένως συμμετείχε  σε έναν τηλεοπτικό διαγωνισμό χορού και έκανε και πλαστική στήθους.  Η ίδια παραδέχεται ότι το γερμανικό Playboy την είχε προσεγγίσει πολλές φορές, αλλά η απάντηση της ήταν αρνητική. Τώρα όμως, το ξανασκέφτηκε καθώς, όπως είπε, «είμαι σε μία νέα φάση της ζωής μου». Ο γερμανικός Τύπος δεν άφησε ασχολίαστη τη φωτογράφηση. Το καλύτερο σχόλιο, συγκεκριμένα για την πλαστική στήθους, γράφτηκε στην «Bild»: «η Κόρα έχει νέους αερόσακους και ο Ραλφ δεν το ξέρει».

Το πρώην ζευγάρι έχει έναν γιο 13 χρονών. Όσο πάντως, η Κόρα ξεφαντώνει, ο Ραλφ Σουμάχερ είναι στο πλευρό του αδερφού Μίκαελ, ο οποίος προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:02