search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:11
MENU CLOSE

Απαγορεύτηκαν οι selfies στο Φεστιβάλ των Καννών (Photos)

13.05.2015 12:04
Απαγορεύτηκαν οι selfies στο Φεστιβάλ των Καννών (Photos) - Media

«Γελοία και γκροτέσκα» θεωρεί το φεστιβάλ των Καννών την συνήθεια των selfies. 

 

«Γελοία και γκροτέσκα» θεωρεί το φεστιβάλ των Καννών την συνήθεια των selfies. Για αυτό και προέβη σε απαγόρευση, τουλάχιστον στο κόκκινο χαλί. Έτσι, οι διάσημοι που θα το περπατήσουν φέτος, δηλαδή από σήμερα έως τις 24 Μαΐου, υποτίθεται ότι δε θα κοντοστέκονται για να βγάλουν selfies και να τις ποστάρουν ώστε να τους απολαύσουν οι φαν τους σε όλο τον κόσμο.

Ο διευθυντής του φεστιβάλ, Τιερί Φρεμό, είχε ήδη δώσει τον τόνο της «απαγόρευσης» στη συνέντευξη Τύπου του φεστιβάλ εδώ και καιρό. Επειδή όμως, το λαμπερό φεστιβάλ δε θέλει «σκιές» πάνω στο κόκκινο χαλί, ούτε και να κατηγορηθεί για κάποιου είδους λογοκρισία, τώρα η απαγόρευση έχει γίνει πιο light. Η Ιζαμπέλ Γκενιές, διευθύντρια τουρισμού των Καννών και μάρκετινγκ του Palais de Festival, σχολίασε ότι «σίγουρα θα δούμε πολλές selfies και φέτος και ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα έχει μεγαλύτερη επίγνωση και θα ελαττωθούν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:08