search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:33
MENU CLOSE

Ο Γιώργος Καραμίχος στο ριμέικ του θρυλικού «Μπεν Χουρ»

13.05.2015 12:09
Ο Γιώργος Καραμίχος στο ριμέικ του θρυλικού «Μπεν Χουρ»  - Media

O Έλληνας ηθοποιός θα συμμετέχει στο ριμέικ του θρυλικού «Μπεν Χουρ» με τον Μόργκαν Φρίμαν

 

Στο ριμέικ του θρυλικού «Μπεν Χουρ» θα συμμετέχει ο Γιώργος Καραμίχος. Η επική κινηματογραφική ταινία του 1959 σε σκηνοθεσία του Γουίλιαμ Γουάιλερ που βασίστηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Λιούις Γουάλας, είχε αποσπάσει 11 βραβεία Όσκαρ από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Ο Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα έχει ένα μικρό ρόλο στο πλευρό του Μόργκαν Φρίμαν και του Τζακ Χιούστον, όπου θα υποδύεται έναν σκλάβο. «Κάναμε τα γυρίσματα. Παίζω έναν πολύ μικρό ρόλο, ένα σκλάβο, τον οποίο σκοτώνουν και τον πετάνε στη θάλασσα» δήλωσε ο ηθοποιός. Και συνέχισε: «Νιώθω πολύ τυχερός. Αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη. Έκανα ακρόαση μέσω της ατζέντισσας που έχω στην Ιταλία και μετά έκανα ξανά στο Λος Άντζελες με το μάνατζερ που έχω εκεί».

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2016. 

O Μόργκαν Φρίμαν ως Μπεν Χουρ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:33