search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:59
MENU CLOSE

Άγρια κόντρα Ραχήλ – Μπουσδούκου για τον έλεγχο των ΜΜΕ (Video)

13.05.2015 13:15
Άγρια κόντρα Ραχήλ - Μπουσδούκου για τον έλεγχο των ΜΜΕ (Video) - Media

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή και στην παρουσιάστρια Άννα Μπουσδούκου.

 

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή και στην παρουσιάστρια Άννα Μπουσδούκου, κατά την διάρκεια ενημερωτικής εκπομπής στον ΣΚΑΪ.

Το μήλο της Έριδος ήταν η κατηγορηματική δήλωση της Ρ. Μακρή, σύμφωνα με την οποία όλοι οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε: «Ο Σόιμπλε είναι υπουργός οικονομικών σε μια από τις χώρες που συμμετέχουν και μπορεί να λέει ό, τι θέλει εξάλλου είναι γνωστό ότι στη Γερμανία ελέγχει και εκεί τον τύπο, όπως ελέγχει εδώ τον τύπο και τα ΜΜΕ η προηγούμενη κυβέρνηση».

«Ελέγχονται οι δημοσιογράφοι, λέτε αυτή τη στιγμή, όλης της χώρας, ελεγχόμαστε – μιας και είμαι κι εγώ δημοσιογράφος – από την προηγούμενη κυβέρνηση» ήταν η άμεση απάντηση της παρουσιάστριας.

«Φυσικά ελέγχεστε, είστε υπάλληλοι και το έχετε αποδεχθεί από τη στιγμή που πληρώνεστε από επιχειρηματίες» ανέφερε με σιγουριά η Ρ. Μακρή.

Η δημοσιογράφος αντεπιτέθηκε λέγοντας: «Αυτό που κάνετε τώρα είναι ανήθικο, μιλάτε επί προσωπικού, βάζετε μέσα σε ένα σάκο όλους τους δημοσιογράφους».

Αλλά, η Ρ. Μακρή επέμεινε: «Γιατί; Θιχτήκατε;Δεν είσαστε εσείς υπάλληλοι;»

«’Εχετε εσείς στοιχεία του ποιος δημοσιογράφος και αν, είναι υπάλληλος της εκάστοτε κυβέρνησης;» ρώτησε εξαγριωμένη η Α. Μπουσδούκου και η βουλευτής συνέχισε: «Δεν είπα για εσάς κάτι επί προσωπικού. Γιατί θιχτήκατε; Άρα είστε υπάλληλος και γι’ αυτό θιχτήκατε».

Δείτε το σχετικό βίντεο με το απόσπασμα της εκπομπής:
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27