search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:09
MENU CLOSE

Στα χέρια της αστυνομίας ο «Δράκος του Facebook»

14.05.2015 09:25
Στα χέρια της αστυνομίας ο «Δράκος του Facebook» - Media

Ως τον «Δράκο του Facebook» χαρακτηρίζουν αξιωματικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 22χρονο που συνελήφθη για την υπόθεση εκβιασμού ενός 14χρονου κοριτσιού.

 

Ως τον «Δράκο του Facebook» χαρακτηρίζουν αξιωματικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 22χρονο που συνελήφθη για την υπόθεση εκβιασμού ενός 14χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης άγνωστος χρήστης σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αφού προσάρμοσε ύστερα από ψηφιακή επεξεργασία/μοντάζ, σε ένα γυναικείο γυμνό σώμα, φωτογραφία του προσώπου της, στη συνέχεια της απέστειλε την επεξεργασμένη φωτογραφία και την απειλούσε ότι θα τη δημοσίευε στο διαδίκτυο, αν δεν του έστελνε βίντεο της ίδιας με γυμνό περιεχόμενο. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, αφού ο δράστης έλαβε το βίντεο, με την απειλή ότι θα το αναρτήσει στο διαδίκτυο, την εξανάγκασε να του αποστείλει και άλλα βίντεο της. Εκτός από τα βίντεο της 14χρονης οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρήκαν στην κατοχή του και άλλα βίντεο.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο νεαρός είχε «μπλέξει στα δίχτυα του» τουλάχιστον 500 ανήλικα, τα περισσότερα κορίτσια από 13 ως 14 ετών.

Στα βίντεο φαίνονται τα κορίτσια να προβαίνουν σε διάφορες σεξουαλικές πράξεις υπό την καθοδήγηση του 22χρονου και το περιεχόμενο κρίνεται ιδιαίτερα «σκληρό».

Τώρα οι ειδικοί αναζητούν και τα άλλα θύματα του «δράκου», ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 22χρονος να πωλούσε τα βίντεο με τις ανήλικες κοπέλες σε παιδόφιλους, έναντι αδράς αμοιβής. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:09