search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:04
MENU CLOSE

Καμμένος: Αυτή η κυβέρνηση δεν θα υπογράψει μνημόνια

14.05.2015 11:02
Από σήμερα και επισήμως... μαντράς αυτοκινήτων ο Πάνος Καμμένος - Media

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, από την πρώτη στιγμή, είπαμε ότι θα στηρίξουμε την κυβέρνηση Τσίπρα. Την κυβέρνηση αυτή, που πήρε λαϊκή εντολή να σταματήσει τα μνημόνια και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Σας διαβεβαιώ ότι αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει μνημόνια» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

 

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, από την πρώτη στιγμή, είπαμε ότι θα στηρίξουμε την κυβέρνηση Τσίπρα. Την κυβέρνηση αυτή, που πήρε λαϊκή εντολή να σταματήσει τα μνημόνια και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Σας διαβεβαιώ ότι αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει μνημόνια» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM.

«Αυτό σας το λέω εκ μέρους του συνόλου της κυβερνήσεως. Όπως, σας διαβεβαιώ ότι η κυβέρνηση αυτή έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να υπάρξει καλή θέληση από τη μεριά της Ευρώπης να υπάρξει συμφωνία. Έχουμε καταθέσει σε όλους τους τομείς, στο εργασιακό, στο ασφαλιστικό, στη φορολογία, στην ανάπτυξη, στην ενέργεια, στις ιδιωτικοποιήσεις, συγκεκριμένες προτάσεις, που αν υπάρξει καλή θέληση από τη μεριά της Ευρώπης θα τις δεχθούν» πρόσθεσε, τονίζοντας: «Κάνουν λάθος αν νομίζουν ότι αυτή η κυβέρνηση θα γονατίσει και θα πάει σε εκλογές».

Σε ερώτηση, εάν ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θελήσει να επιβάλει ολοκλήρωση του ήδη υπάρχοντος προγράμματος, και στο επόμενο δάνειο ζητήσει νέο μνημόνιο για να το περάσει μέσα από το γερμανικό Κοινοβούλιο, ποιά θα είναι η στάση των ΑΝΕΛ ο Π. Καμμένος απάντησε: «Όχι. Ούτε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ούτε η κυβέρνηση. Εμείς δεν καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια. Ήδη, στο υπουργείο Άμυνας έχουμε ανοίξει τις προμήθειες της εποχής 1998-2003, και τα 84 δισ. Οι περισσότερες από τις προμήθειες από την Ευρώπη, κυρίως από τη Γερμανία, είναι με μίζες. Οι μίζες αυτές έχουν αποδειχθεί».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:59