search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:53
MENU CLOSE

Στην κοιλιά ασθενούς ξέχασε το κινητό του ο γιατρός!

14.05.2015 12:46
Στην κοιλιά ασθενούς ξέχασε το κινητό του ο γιατρός! - Media

Το κινητό του τηλέφωνο φέρεται να… ξέχασε στην κοιλιά ασθενούς ένας γυναικολόγος, κατά την διάρκεια καισαρικής τομής κι εκείνη το ανακάλυψε όταν άρχισε να δονείται.

 

Το κινητό του τηλέφωνο φέρεται να… ξέχασε στην κοιλιά ασθενούς ένας γυναικολόγος, κατά την διάρκεια καισαρικής τομής κι εκείνη το ανακάλυψε όταν άρχισε να δονείται.

Η 36χρονη Hanan Mahmoud Abdul Karim εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Ιορδανίας για να γεννήσει με την μέθοδο της καισαρικής το μωρό της. Η επέμβαση εξελίχθηκε ομαλά και η 36χρονη επέστρεψε σπίτι της με το νεογέννητο αγοράκι της.

Τότε, η οικογένειά της παρατήρησε την κοιλιά της να δονείται.

«Η κόρη μου υπέφερε από τον πόνο και δεν μπορούσε να κινηθεί. Την μετέφερα πίσω στο νοσοκομείο, αλλά δεν της έκαναν τίποτα» δήλωσε η  μητέρα της 36χρονης.

Στη συνέχεια, η Hanan πήγε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου εντοπίσθηκε ένα ξένο αντικείμενο στις ακτινογραφίες από την κοιλιά της και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του αντικειμένου, το οποίο ήταν μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Ιορδανός βουλευτής ζήτησε στο κοινοβούλιο της Ιορδανίας την παραίτηση της κυβέρνησης για το σκάνδαλο.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της Ιορδανίας χαρακτήρισε «αβάσιμη και ψεύτικη» την ιστορία της 36χρονης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:52