search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:28
MENU CLOSE

Κλούνι για Αλαμουντίν: το ταλέντο της στη μαγειρική είναι να κάνει κρατήσεις σε εστιατόρια!

15.05.2015 10:04
Κλούνι για Αλαμουντίν: το ταλέντο της στη μαγειρική είναι να κάνει κρατήσεις σε εστιατόρια!  - Media

Ένας τρόπος υπάρχει για να κερδίσει σε επιχειρήματα ο Τζορτζ Κλούνι την γυναίκα του, Αμάλ Αλαμουντίν. Κάνοντας μπρα ντε φερ! Το λέει ο ίδιος, γιατί, ναι, ο χολιγουντιανός ηθοποιός έχει «δαγκώσει την λαμαρίνα». 

 

Ένας τρόπος υπάρχει για να κερδίσει σε επιχειρήματα ο Τζορτζ Κλούνι την γυναίκα του, Αμάλ Αλαμουντίν. Κάνοντας μπρα ντε φερ! Το λέει ο ίδιος, γιατί, ναι, ο χολιγουντιανός ηθοποιός έχει «δαγκώσει την λαμαρίνα». Αντιμετωπίζει την γυναίκα του ως πολύ εξυπνότερη από αυτόν και καμαρώνει που «αυτή είναι η πιο έξυπνη της οικογένειας!».

«Από τη μέρα που γνώρισα την Αμάλ μέχρι σήμερα, η ιδέα του να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί της, είναι για μένα το πιο σημαντικό πράγμα, και αυτό που μου προκαλεί την μεγαλύτερη χαρά στον κόσμο», λέει σε συνέντευξη του ο μέχρι πρόσφατα πιο περιζήτητος εργένης.

Και αφού απαριθμεί πολλά ταλέντα της, παραδέχεται ότι της λείπει ένα, στη μαγειρική. «Η σπεσιαλιατέ της γυναίκας μου είναι να κάνει κρατήσεις σε εστιατόρια. Το ίδιο κάνει και η μητέρα της. Πάει από γενιά σε γενιά…», λέει ο Κλούνι. Αλλά φυσικά ούτε αυτό τον πειράζει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:27