search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:32
MENU CLOSE

Προκλητικοί οι χρυσαυγίτες και από το εδώλιο του κατηγορουμένου

15.05.2015 10:59
Προκλητικοί οι χρυσαυγίτες και από το εδώλιο του κατηγορουμένου - Media

Προκλητικοί ακόμη και καθισμένοι στο εδώλιο του κατηγορουμένου ήταν βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής που δικάζονται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού.

 

Προκλητικοί ακόμη και καθισμένοι στο εδώλιο του κατηγορουμένου ήταν βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής που δικάζονται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού.

Οι υπόδικοι για σειρά εγκληματικών ενεργειών χρυσαυγίτες, σήμερα κατά τη διάρκεια της δίκης επιτέθηκαν φραστικά στον πατέρα του Παύλου Φύσσα. Κάποιοι από αυτούς δείχνοντας τα χέρια τους φώναζαν προς τον πατέρα ότι «σε λίγο εσείς θα φοράτε χειροπέδες».

Οι χρυσαυγίτες επιτέθηκαν και στην μεταφράστρια των μαρτύρων κατηγορίας η οποία φοράει μαντίλα. Ο βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Κουκούτσης έβρισε την μεταφράστρια στα Αραβικά. Επίσης όπως κατήγγειλε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη ομάδα των κατηγορουμένων απείλησε μέλη του ΚΚΕ που ήταν παρόντες στη δίκη.

Νωρίτερα δημιουργήθηκε ένταση όταν μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς μπήκαν στο χώρο όπου διεξάγεται η δίκη και πέταξαν μπουκάλια με νερό προς τους κατηγορούμενους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26