search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:20
MENU CLOSE

Και στα δικά μας!

07.01.2011 10:44
Και στα δικά μας! - Media

Άντρας εκ Μαλαισίας ηλικίας 110 ετών εκδήλωσε την επιθυμία να παντρευτεί για έκτη κατά σειρά φορά στον πλήρη ημερών βίο του. Στην επιθυμία του αυτή ανταποκρίθηκαν άμεσα ήδη δύο γυναίκες.

ΞΕΝΟΦΩΝ Α. ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗΣ

Άντρας εκ Μαλαισίας ηλικίας 110 ετών εκδήλωσε την επιθυμία να παντρευτεί για έκτη κατά σειρά φορά στον πλήρη ημερών βίο του. Στην επιθυμία του αυτή ανταποκρίθηκαν άμεσα ήδη δύο γυναίκες. Η μία 82 Μαΐων και η άλλη μόλις 70. Σε επίσημη δήλωσή του στην εφημερίδα «Utusan Malaysia», ο Άχμαντ Μοχάμαντ Ίσα επικαλέστηκε ως βασικό λόγο που τον κάνει να θέλει να μπλέξει σε γάμους σε αυτήν την ηλικία, την αφόρητη μοναξιά. «Για να γιατρέψω τη μοναξιά μου» ήταν η ακριβής δήλωση. Για το δίλημμα ποια από τις δυο να διαλέξει (την Κική ή την Κοκό), ο υπεραιωνόβιος δεν μασά τα λόγια του: αρκεί να μπορεί να μαγειρεύει ρύζι με κάρι.

Ποιο πολιτικό σύστημα άραγε μπορεί να αντιμετωπίσει τη μοναξιά, τον φυσικό ρατσισμό εναντίον των απόμαχων της ζωής, το ειρωνικό μειδίαμα της υπερφίαλης νεότητας; Η επιμήκυνση της ζωής όταν είσαι νέος αποτελεί ευχή, όταν συμβεί μεταλλάσσεται σε κατάρα!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:20