search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:50
MENU CLOSE

Επιτέλους…στέλνουν γιατρό στην Τήλο

15.05.2015 14:15
Επιτέλους...στέλνουν γιατρό στην Τήλο - Media

Στην προσωρινή λύση της μετακίνησης γιατρού από τη Ρόδο στην Τήλο προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες περίθαλψης των κατοίκων του ακριτικού νησιού, κατέφυγε το Υπουργείο Υγείας. 

 

Στην προσωρινή λύση της μετακίνησης γιατρού από τη Ρόδο στην Τήλο προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες περίθαλψης των κατοίκων του ακριτικού νησιού, κατέφυγε το Υπουργείο Υγείας. 

Με ανακοίνωσή του το αρμόδιο Υπουργείο διευκρινίζει ότι από αύριο στο Ιατρείο της Τήλου αναλαμβάνει υπηρεσία γενικός γιατρός- συντονιστής Δ/ντής, ο οποίος μετακινήθηκε από το Πολυδύναμο Περιφερειακό Πολυϊατρείο από τον Έμπωνα της Ρόδου. 

Τα συσσωρευμένα προβλήματα αναφορικά με την έλλειψη μόνιμου γιατρού έχουν φέρει σε απόγνωση τους κατοίκους της Τήλου, αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο παραιτήθηκε σύσσωμο την Πέμπτη, ενώ η δήμαρχος του νησιού Μαρία Καμμά – Αλειφέρη, κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που το νησί έμεινε χωρίς γιατρό.

Το Υπουργείο Υγείας εξετάζει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει άμεσα και οριστικά το πρόβλημα στελέχωσης του Ιατρείου της Τήλου με μόνιμο γιατρό, σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «Γιατροί του Κόσμου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:48