search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:06
MENU CLOSE

Ποτάμι: Ξέχασε ο πρωθυπουργός να πει όλα τα «επιτεύγματα» της κυβέρνησης

16.05.2015 12:45
Ποτάμι: Ξέχασε ο πρωθυπουργός να πει όλα τα «επιτεύγματα» της κυβέρνησης - Media

Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπολύει το Ποτάμι, σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο του Economist.

 

Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπολύει το Ποτάμι, σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο του Economist.

Το Ποτάμι με ανακοίνωση του κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως ακολουθεί πρακτικές των προηγούμενων πρωθυπουργών: «παραλάβαμε καμμένη γη, άρα οι άλλοι φταίνε».

Παράλληλα, υποστήριξε πως ο πρωθυπουργός δεν αναφέρθηκε σε θέματα που «καίνε»: Παιδεία, μεταναστευτικό και ανεργία.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Ο κ. Τσίπρας έφτασε γρήγορα εκεί που άφησαν το μεταπολιτευτικό παραμύθι όλοι οι προηγούμενοι Πρωθυπουργοί: “εμείς όλα τα κάνουμε καλά αλλά παραλάβαμε καμένη γη, άρα οι άλλοι φταίνε”. Αυτός είναι ο “γυάλινος πύργος” Μεγάρου Μαξίμου. Έξω από αυτόν η κακόφωνη χορωδία των συνιστωσών μιλάει για Κούγκια, δημοψηφίσματα και υπερήφανες χρεοκοπίες αδιαφορώντας για όλα αυτά που συμβαίνουν στην οικονομία και την κοινωνία» και συνεχίζει:

«Για τη διαπραγμάτευση- ύστερα από τρεισήμισι μήνες- ο Πρωθυπουργός επιμένει να συντηρεί το κλίμα αβεβαιότητας απαριθμώντας απλώς τα γνωστά σημεία τριβής δίχως να εξηγεί στον ελληνικό λαό ποιες είναι οι δικές του προτάσεις και τελικά την προοπτική που δίνει στον τόπο. Στα “επιτεύγματα” πάντωςπαρέλειψε να συμπεριλάβει την ισοπέδωση Μπαλτά στην Παιδεία, τους διορισμούς στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ σε όλες τις θέσεις- κλειδιά στο δημόσιο, τη διάλυση του Λιμενικού και της μεταναστευτικής πολιτικής, την αναίτια σύγκρουση με την Αμερική, το μπλοκάρισμα των επενδύσεων και βέβαια το στέγνωμα της οικονομίας από ρευστό και τον καλπασμό της ανεργίας».

«Οι πολίτες περίμεναν από τον Πρωθυπουργό λίγες έστω καθαρές κουβέντες και όχι τα γνωστά πολιτικάντικα κλισέ που του ετοιμάζουν τα γραφεία επικοινωνίας. Αλλά, για άλλη μια φορά, οι ελπίδες διαψεύδονται», καταλήγει η ανακοίνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:01