search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:08
MENU CLOSE

Σάλμα Χάγιεκ: «μόνο στο πορνό οι γυναίκες πληρώνονται περισσότερα από τους άντρες» (Photos)

18.05.2015 10:05
Σάλμα Χάγιεκ: «μόνο στο πορνό οι γυναίκες πληρώνονται περισσότερα από τους άντρες» (Photos) - Media

 Η Μεξικανή ηθοποιός είπε ότι το σινεμά σήμερα «υποτιμά την νοημοσύνη των γυναικών» και αποκάλυψε ότι έχει υποστεί σεξιστικές συμπεριφορές.

 

Η Σάλμα Χάγιεκ ήταν επικεφαλής συζήτησης που διεξήχθη στο φεστιβάλ των Καννών με θέμα την ισότητα των φύλων στην βιομηχανία του κινηματογράφου. Η Μεξικανή ηθοποιός, που βρίσκεται στο φεστιβάλ με την ταινία «Tale of tales» του Ματέο Γκαρόνε, είπε ότι το σινεμά σήμερα «υποτιμά την νοημοσύνη των γυναικών» και αποκάλυψε ότι έχει υποστεί σεξιστικές συμπεριφορές.

 Όταν έφτασε το θέμα της διαφοράς της αμοιβής των δύο φύλων, η Χάγιεκ είπε :«στο μόνο είδος ταινίας όπου οι γυναίκες βγάζουν περισσότερα χρήματα από τους άντρες, είναι στο πορνό».

Το ίδιο βράδυ πάντως, στο κόκκινο χαλί έκανε μια σούπερ σέξι εμφάνιση μέσα σε μια μοβ τουαλέτα που είχε τεράστιο άνοιγμα στο μπούστο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:07