search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:57
MENU CLOSE

Bundesbank: Εφαρμόστε μεταρρυθμίσεις γιατί είστε στα πρόθυρα χρεοκοπίας

18.05.2015 11:14
Bundesbank: Εφαρμόστε μεταρρυθμίσεις γιατί είστε στα πρόθυρα χρεοκοπίας - Media

Εφαρμόστε άμεσα μεταρρυθμίσεις γιατί κινδυνεύετε σοβαρά με χρεοκοπία, προειδοποιεί η Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Γερμανίας.

Η Ελλάδα απειλείται σοβαρά από μια χρεοκοπία, προειδοποιεί η Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Γερμανίας και επισημαίνει ότι βιώσιμη λύση δεν είναι εφικτή χωρίς ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις.

“Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι και πάλι ανησυχητική”, τονίζεται στην μηνιαία έκθεση της Bundesbank και αναφέρεται ότι η Αθήνα και οι ελληνικές τράπεζες μπορούν να πληρώνουν μόνο χάρη στην επείγουσα βοήθεια ρευστότητας (ELA).

Η Τράπεζα επισημαίνει ακόμη ότι η Ελλάδα πρέπει, μέσω μεταρρυθμίσεων, να δημιουργήσει τη βάση για βιώσιμα δημοσιονομικά και προσθέτει ότι “η ελληνική κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να καταθέσει κατάλληλες προτάσεις, να εφαρμόσει τις συμφωνίες και να κάνει αυτό που της αναλογεί προκειμένου να αποφύγει την χρεοκοπία, η οποία θα είχε σοβαρές συνέπειες για την Ελλάδα”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:57