search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:02
MENU CLOSE

Πέντε έφηβοι βασάνισαν μέχρι θανάτου ένα 6χρονο αγόρι σε παιχνίδι «απαγωγής»

18.05.2015 15:51
Πέντε έφηβοι βασάνισαν μέχρι θανάτου ένα 6χρονο αγόρι σε παιχνίδι «απαγωγής» - Media

Για τον βίαιο βασανισμό και τον θάνατο ενός 6χρονου παιδιού, κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού «απαγωγής», κατηγορούνται πέντε έφηβοι ηλικίας 11 – 15 ετών΄στο Μεξικό.

 

Για τον βίαιο βασανισμό και τον θάνατο ενός 6χρονου παιδιού, κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού «απαγωγής», κατηγορούνται πέντε έφηβοι ηλικίας 11 – 15 ετών στο Μεξικό.

Σύμφωνα με το γραφείο Εισαγγελίας, οι έφηβοι ομολόγησαν την ενοχή τους. Το αγόρι, ο Κρίστοφερ Μαρκέζ, προσκλήθηκε από μια ομάδα εφήβων σε ένα παιχνίδι, περισυλλέγοντας καυσόξυλα σε ερημική περιοχή κοντά στο σπίτι του. Του είπαν ότι επρόκειτο να προσποιηθούν μια απαγωγή και γι’ αυτό του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια και τον χτύπησαν με ένα ξύλο. Στη συνέχεια, τον λιθοβόλισαν και τον έπνιξαν ώσπου το αγόρι δεν άντεξε και ξεψύχησε.

Τέλος, οι έφηβοι θέλησαν να καλύψουν το έγκλημά τους, θάβοντας το νεκρό αγόρι και τοποθετώντας χόρτα κι ένα νεκρό ζώο πάνω από τον σκαμμένο λάκκο.

Ωστόσο, η σορός βρέθηκε όταν η μητέρα ενός εκ των εφήβων κάλεσε την αστυνομία και τους είπε ότι ο γιος της συμμετείχε στη δολοφονία του Κρίστοφερ.

Δύο 15χρονα αγόρια αντιμετωπίζουν ποινική δίωξη ενώ τα τρία μικρότερα παιδιά δεν γίνεται να δικαστούν διότι η ηλικία τους είναι κάτω από το όριο που επιτρέπεται να τους ασκηθεί ποινική δίωξη.

Εκπρόσωπος της τοπικής εισαγγελίας δήλωσε ότι «Και τα πέντε παιδιά θα υποβληθούν σε ψυχολογική εξέταση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:01