search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:26
MENU CLOSE

30χρονος αυτοπυρπολήθηκε στη μέση του δρόμου – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

19.05.2015 05:54
30χρονος αυτοπυρπολήθηκε στη μέση του δρόμου - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος - Media

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ένας 30χρονος, τα ξημερώματα της Τρίτης,  περιέλουσε το σώμα του με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε, στη μέση του δρόμου. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Βιτωλίων 38 στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στο Κερατσίνι.

 

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ένας άντρας τα ξημερώματα της Τρίτης,  περιέλουσε το σώμα του με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε, στη μέση του δρόμου. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Βιτωλίων 38 στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, στο Κερατσίνι.

Ο άνδρας, από τη Συρία, άρχισε να ουρλιάζει και τότε οι κάτοικοι συνειδητοποίησαν τι συνέβαινε κι έτρεξαν να σβήσουν την φωτιά. Όπως ανέφεραν, τον άκουσαν να φωνάζει κάτι για τον Αλλάχ, πληροφορία που ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Ο άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας με σοβαρά εγκαύματα, ενώ εξαιτίας της κρισιμότητας της καστάστασης της υγείας του, νωρίς το πρωί, μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εγκαυμάτων.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η ασφάλεια Πειραιά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:25