search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:21
MENU CLOSE

Μια αυτοκτονία που έμεινε κρυφή – Πήδηξε από το ψηλότερο κτίριο του κόσμου λόγω ερωτικής απογοήτευσης… (Photos)

19.05.2015 07:47
Μια αυτοκτονία που έμεινε κρυφή - Πήδηξε από το ψηλότερο κτίριο του κόσμου λόγω ερωτικής απογοήτευσης... (Photos) - Media

Από τον 148ο όροφο του Burj Khalifa στο Ντουμπάι επέλεξε να πέσει (τον περασμένο Νοέμβριο) στο κενό η 39χρονη Laura Vanessa Nunes, που αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση της.

 

Από τον 148ο όροφο του Burj Khalifa στο Ντουμπάι επέλεξε να πέσει στο κενό η 39χρονη Laura Vanessa Nunes, που αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση της.

Ο θάνατός της τον περασμένο Νοέμβριο είχε μπει στο αρχείο, με τη μητέρα της να ισχυρίζεται πως η εταιρία Emaar Properties, δεν απαντούσε στις εκκλήσεις της για πληροφορίες σχετικά με την τραγωδία.

Η Leona Sykes ταξίδεψε από τη νότια Αφρική στο Ντουμπάι, θέλοντας να βρει απαντήσεις για τον θάνατο της κόρης της, καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν τόσο εύκολο να επέσε από το μεγαλύτερο τουριστικό αξιοθέατο του κόσμου.

Η μητέρα κατάφερε τελικά να πείσει τις αρχές να της δείξουν το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας παρά τα οδυνηρά του πλάνα. 

Στο βίντεο φαίνεται η 39χρονη Laura Vanessa Nunes να βάζει το κεφάλι της μέσα από ένα ειδικό κενό σχεδιασμένο για να επιτρέπει στους τουρίστες να βγάζουν φωτογραφίες. 

Στη συνέχεια, τράβηξε και πάλι το κεφάλι της. «Νομίζω ότι φοβήθηκε όταν κοίταξε κάτω. Είχε πανικοβληθεί. Περπάτησε προς τα πίσω, γύρισε και κοίταξε ψηλά ίσως για να πάρει δύναμη ή να κάνει την προσευχή της.  Έβγαλε ξανά το κεφάλι της έξω και πήδηξε χωρίς να το παρατηρήσει κανείς», σημείωσε η μητέρα της.

Το πτώμα της, μετά την πτώση από ύψος 500 μέτρων, βρέθηκε στη βεράντα του εστιατορίου Amal στον τρίτο όροφο. 

Παρόλο που πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα, η αυτοκτονία της στις 16 Νοεμβρίου 2014 δεν είχε γίνει γνωστή μέχρι σήμερα.

Η γυναίκα φαίνεται ότι είχε καταρρακωθεί ψυχολογικά από την on-off σχέση της.

Η 39χρονη Νοτιοαφρικάνα, πορτογαλικής υπηκοότητας, ήταν μασέρ που ταξίδεψε στο Ντουμπάι για να βρει δουλειά και φέρεται να είχε ταραχώδη σχέση με πλούσιο επιχειρηματία από τα Εμιράτα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2011 και από τα μηνύματα στο κινητό τηλέφωνό της – που ήταν καταχωρημένα στο κέντρο της WhatsApp – φαίνεται ότι η Nunes είχε ερωτευτεί παράφορα τον επιχειρηματία, τον οποίο επρόκειτο να συναντήσει δύο νύχτες πριν από το θάνατό της.

Όταν η μητέρα της 39χρονης επικοινώνησε μαζί του, αρχικά αρνήθηκε ότι είχε πρόσφατη επικοινωνία με την πρώην (;) ερωμένη του, στη συνέχεια όμως παραδέχτηκε ότι είχαν έρθει σε επαφή, υπό το βάρος των γραπτών αποδείξεων που προέκυψαν από τα sms.

Η μητέρα της Nunes εξακολουθεί να αναζητά τα ακριβή αίτια που οδήγησαν την κόρη της στην αυτοχειρία, φοβάται όμως ότι τα περαιτέρω στοιχεία έχουν χαθεί, καθώς το κινητό τηλέφωνο της κόρης της παραδόθηκε χωρίς την κάρτα SΙΜ ή την κάρτα μνήμης.

«Μπορεί να την είχε συνεπάρει, αλλά εκείνος δεν την αγαπούσε όσο τον αγαπούσε εκείνη» δήλωσε η μητέρα της.

Η Sykes ανέφερε ακόμα ότι η κόρη της ήταν ευάλωτη εξαιτίας του παραμορφωμένου από τη γέννηση προσώπου της. «Γεννήθηκε με λαγόχειλο και λυκόστομα. Την πείραζαν ως παιδί. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να το διορθώσει στα 30 της», υπογράμμισε. 

πηγή: DailyMail

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:20