search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:30
MENU CLOSE

Σαν να μην τρέχει τίποτα – 24χρονη Κινέζα γέννησε σε Ίντερνετ καφέ και συνέχισε το παιχνίδι της

19.05.2015 09:11
Στα 731 εκατομμύρια ο αριθμός χρηστών του Ίντερνετ στην Κίνα-Όσο ο πληθυσμός της Ευρώπης - Media

Η απίστευτη είδηση της ημέρας έρχεται από την Κίνα. Όπως δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Mirror η 24χρονη κοπέλα το είχε σκάσει από το σπίτι της μετά από έναν καυγά με την οικογένειά της και είχε πάει στο Ίντερνετ καφέ για να περιμένει το αγόρι της.

 

Η απίστευτη είδηση της ημέρας έρχεται από την Κίνα. Όπως δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Mirror η 24χρονη κοπέλα το είχε σκάσει από το σπίτι της μετά από έναν καυγά με την οικογένειά της και είχε πάει στο Ίντερνετ καφέ για να περιμένει το αγόρι της.  Προκειμένου να περάσει η ώρα, η νεαρή άρχισε να παίζει ένα online παιχνίδι όταν ξαφνικά την έπιασαν οι πόνοι της γέννας. Ακούγοντας τις φωνές της, οι πελάτες της καφετέριας έτρεξαν για να δουν τι είχε συμβεί και τότε αντίκρισαν τη γυναίκα να γεννά στο πάτωμα. Και το πιο «περίεργο» συνέβη αμέσως μετά. Σαν να μην τρέχει τίποτα, η γυναίκα σηκώθηκε και συνέχισε το παιχνίδι της. Οι ιδιοκτήτες του καφέ και οι θαμώνες της είπαν να της δώσουν ζεστό νερό να καθαρίσει το μωρό, αλλά εκείνη αρνήθηκε και συνέχισε να παίζει. Τελικά μετά από λίγα λεπτά έφθασε το ασθενοφόρο και μετέφερε τη νεαρή στο νοσοκομείο με το μωρό της.

Μόλις ο σύντροφός της και η οικογένεια της έμαθαν τα νέα έτρεξαν στο νοσοκομείο να δουν το νεογέννητο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08