search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:03
MENU CLOSE

Reuters: Πιθανή η συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ κατά τη σύνοδο κορυφής

19.05.2015 09:45
Reuters: Πιθανή η συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ κατά τη σύνοδο κορυφής - Media

Η ‘Ανγκελα Μέρκελ και ο Αλέξης Τσίπρας ενδέχεται να συναντηθούν στο περιθώριο της συνόδου κορυφής , στη Ρίγα της Λετονίας, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο αξιωματούχο της γερμανικής κυβέρνησης.

Η καγκελάριος της Γερμανίας ‘Ανγκελα Μέρκελ και ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενδέχεται να συναντηθούν στο περιθώριο της συνόδου κορυφής που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα στη Ρίγα της Λετονίας μεταξύ των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ενωσης και των ανατολικοευρωπαίων εταίρων τους, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο αξιωματούχο της γερμανικής κυβέρνησης.

Ο ίδιος αξιωματούχος, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομασθεί, πρόσθεσε πως σε μια τέτοια συνάντηση δεν θα ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για το χρέος και τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα, για τις οποίες αποφασιστικό λόγο έχουν οι συνομιλίες με το σχήμα που αποτελείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:02