search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:21
MENU CLOSE

Τέλος στο free Wi-Fi βάζει η κυβέρνηση – «Ήταν λαϊκισμός του Σαμαρά και δεν μπορεί να συνεχιστεί»

20.05.2015 07:16
Πόσο «επικίνδυνο» είναι το Wi-Fi; - Media

Εκτός από πολιτικό… ρεύμα ο Αντώνης Σαμαράς ξέμεινε κι από σήμα. Αν όχι η μεγαλύτερη, σίγουρα η πιο εντυπωσιακή εξαγγελία του – στα πλαίσια του success story – το free Wi-Fi για όλους έμεινε στα λόγια.

 

Εκτός από πολιτικό… ρεύμα ο Αντώνης Σαμαράς ξέμεινε κι από σήμα. Αν όχι η μεγαλύτερη, σίγουρα η πιο εντυπωσιακή εξαγγελία του – στα πλαίσια του success story – το free Wi-Fi για όλους έμεινε στα λόγια. Ούτε καν στα σκαριά.

Σε δηλώσεις του στο MEGA ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών – Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, χαρακτήρισε την εξαγγελία αυτή του Αντώνη Σαμαρά «λαϊκισμό» και ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί.

«Υπήρχε ένα πρόγραμμα στην «Ψηφιακή Σύγκλιση» το οποίο προέβλεπε Wi-Fi για έξι μήνες σε όλους τους Δήμους. Δεν είχε προβλεφθεί πουθενά ποιος θα το λειτουργήσει στη συνέχεια και ποιος θα έχει το κόστος, δεν είχε προβλεφθεί που θα φυλάσσονται οι μονάδες που θα βάλουμε στους Δήμους, ποιος θα είναι υπεύθυνος, άρα εγώ για να συμβάλλω και η Κυβέρνηση να συμβάλλει στο να ξαναγίνει πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα και στον εξοπλισμό που παίρνουμε από το δημόσιο χρήμα, δεν υπάρχει περίπτωση» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μίλησε για ένα πρόγραμμα που θα συμβάλει στην ασφαλή χρήση του Διαδίκτυου ενώ για το γρήγορο internet σημείωσε: «Για το γρήγορο internet δεν είναι μόνο το Υπουργείο, είναι κι άλλες Αρχές όπως είναι η ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) είναι οι εταιρείες της τηλεφωνίας που πρέπει να κάτσουν σε ένα τραπέζι για να αποφασίσουν πότε θα κάνουν επενδύσεις».

 

Πηγή: tvxs.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:21