search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:56
MENU CLOSE

«Ο Αλεξάντερ ΜακΚουίν κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον άντρα μου» δηλώνει η αδερφή του (Photos)

20.05.2015 10:11
«Ο Αλεξάντερ ΜακΚουίν κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον άντρα μου» δηλώνει η αδερφή του (Photos)  - Media

Η Τζάνετ ΜακΚουίν θεωρεί τον εαυτό της ένοχο για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στα χέρια του πρώτου συζύγου της ο διάσημος σχεδιαστής.

 

Σε μια συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε στους «The Times», η αδερφή του Αλεξάντερ ΜακΚουίν, Τζάνετ θεωρεί τον εαυτό της ένοχο για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στα χέρια του πρώτου συζύγου της, Τέρενς Χουλιέρ ο διάσημος σχεδιαστής.

Πέντε χρόνια μετά την αυτοκτονία του σχεδιαστή η Τζάνετ ΜακΚουίν δηλώνει πως ο αδερφός της κακοποιήθηκε σεξουαλικά και σωματικά από τον άντρα της, Τέρενς, .όταν ο Αλεξάντερ ΜακΚουίν ήταν μόλις 9 ετών.

Ο Τέρενς Χουλιέρ, που σήμερα είναι νεκρός, μάλιστα κακοποιούσε μπροστά στα μάτια του την Τζάνετ, με αποτέλεσμα να αποβάλλει δύο φορές.

«Όταν με έδερνε ο πρώην σύζυγος μου, ο Αλεξάντερ ήταν πολύ μικρός, και θεωρώ πως όσα είδε του έμειναν χαραγμένα στη μνήμη του» δηλώνει η Τζάνετ. Και συνεχίζει: «Πιστεύω πως τα σκοτεινά και εφιαλτικά σχέδια ρούχων που έφτιαχνε, οφείλονται στα παιδικά του τραύματα».

Ο Αλεξάντερ ΜακΚουίν με την αδερφή του, Τζάνετ

Μάλιστα, το 1995 ο Μακ Κουίν είχε κατηγορηθεί σε μια επίδειξη του, με τίτλο «Highland Rape» για μισογυνισμό, καθώς παρουσίαζε τα μοντέλα κακοποιημένα και πνιγμένα στο αίμα. «Είδα μια γυναίκα σχεδόν να πεθαίνει μετά την κακοποίηση που υπέστη από τον σύζυγο της. Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει μισογυνισμός. Μισώ όταν οι γυναίκες παρουσιάζονται ως εύθραυστες και αφελείς. Θέλω να τις φοβούνται για τον τρόπο που ντύνονται!» είχε πει τότε χαρακτηριστικά.

Πλέον, η 60χρονη Τζάνετ Μακ Κουίν δηλώνει ένοχη για τα όσα έκανε ο άντρας της στον μικρό αδερφό της: «Έχω την εντύπωση πως υπέφερε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν μπορούσε να προσαρμοστεί πουθενά και όλα αυτά τα χρόνια δεν κατάφερε να κάνει μια μεγάλη σχέση. Ήταν μαζοχιστικός, ανασφαλής, δυστυχισμένος και είχε χαμηλή αυτοεκτίμηση. Όλα τα μεγάλα ονόματα της μόδας, ανάμεσα τους και η Άννα Γουίντουρ, του έλεγαν πόσο εκπληκτική είναι η δουλειά του, αλλά αυτό δεν καταπράϋνε τις ανασφάλειες του».

Ο Αλεξάντερ ΜακΚουίν βρέθηκε το απόγευμα της 11ης Φεβρουαρίου 2010 απαγχονισμένος μέσα στο διαμέρισμά του από την οικονόμο του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:55