search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:55
MENU CLOSE

Η Τζέιν Φόντα χούφτωσε τον Χάρβει Καιτέλ (Photos)

21.05.2015 06:33
«Η πανδημία είναι δώρο Θεού για την αριστερά» - Σάλος με τη δήλωση της Τζέιν Φόντα  (Videos) - Media

Πολύ χούφτωμα έχει πέσει φέτος στις Κάννες…

 

Το χούφτωμα «πάει κι έρχεται» στις Κάννες. Και δεν εννοούμε στα παρασκήνια και στα πολυτελή ξενοδοχεία. Εκεί κανείς δεν ξέρει τι γίνεται… Μιλάμε για χουφτώματα μπροστά σε δεκάδες φωτογράφους! Πριν λίγες μέρες είδαμε την Κέιτ Μπλάνσετ και τη Ρούνι Μάρα να χουφτώνουν τον σκηνοθέτη Τοντ Χέινς. Τώρα χούφτωσε η Τζέιν Φόντα τον Χάρβει Καιτέλ με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί στην ταινία «Youth» του Πάολο Σοεντίνο λίγο πριν την συνέντευξη Τύπου την ώρα που τους φωτογράφιζαν οι δεκάδες επαγγελματίες.

 Να υποθέσουμε ότι οι δύο ηθοποιοί ήρθαν  κοντά στα γυρίσματα; Μπα, μάλλον η Φόντα έχει χιούμορ και ήθελε να αποδείξει στους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους ότι είναι και παιχνιδιάρα! Φτηνά πάντως, την γλίτωσε ο Μάικλ Κέιν, αφού είχε σταθεί δίπλα στην -μάλλον πιο σοβαρή-Ρέιτσελ Βάις. Περιττό βέβαια, να πούμε ότι η Τζέιν Φόντα ήταν όπως πάντα σικάτ και λαμπερή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:54