search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:42
MENU CLOSE

Η κόρη της Ντέμι Μουρ έχει ξεφύγει τελείως! (Photos)

21.05.2015 07:59
Ο Μπρους Γουίλις έρχεται κοντά με την κόρη του μέσω … Μπροντγουέι  (Photos) - Media

Ή η δημοσιότητα την έχει τρελάνει τελείως, ή δεν της φτάνει όση απολαμβάνει και θέλει να τραβήξει κι άλλο την προσοχή. Η κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις Ταλούλα Γουίλις ανέβασε μερικές φωτογραφίες της στο Instagram που αποδεικνύουν ότι ζήλεψε τη δόξα της αδερφής, η οποία συμμετείχε στο Dancing with the stars και ήταν μάλιστα, η νικήτρια

 

Ή η δημοσιότητα την έχει τρελάνει τελείως, ή δεν της φτάνει όση απολαμβάνει και θέλει να τραβήξει κι άλλο την προσοχή. Η κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις Ταλούλα Γουίλις ανέβασε μερικές φωτογραφίες της στο Instagram που αποδεικνύουν ότι ζήλεψε τη δόξα της αδερφής, η οποία συμμετείχε στο Dancing with the stars και ήταν μάλιστα, η νικήτρια. Έτσι την ίδια νύχτα που η Ρούμερ σήκωνε το έπαθλο της νικήτριας χορού, η Ταλούλα ανέβασε μια φωτογραφία της όπου σηκώνει τη μπλούζα της, δεν φοράει σουτιέν, αλλά καλύπτει το ένα στήθος με ένα  κόκκινο τριαντάφυλλο.

Λίγο αργότερα, ανέβασε άλλη μία όπου είναι ανοιχτό το μπουρνούζι της και φαίνεται το λευκό εσώρουχο της. Η μικρότερη κόρη των διάσημων γονιών πρόσφατα ξύρισε το κεφάλι της, όπως είχε κάνει και η μαμά της, Ντέμι Μουρ για την ταινία G.I.Jane του Ρίντλει Σκοτ. Η Ταλούλα έχει κλείσει δέκα μήνες «καθαρή» καθώς στο παρελθόν είχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά. Σε συνέντευξη της μάλιστα, είχε εξομολογηθεί πόσο κακό της είχε κάνει η δημοσιότητα των γονιών της. Και είχε περιγράψει ένα χαρακτηριστικό περιστατικό όταν σε ηλικία 13, πριν ακόμα εισβάλλουν στη ζωή μας τα social media, είχε δει κάτι δημοσιεύματα όπου τη χαρακτήριζαν «άσχημη».

Με την αδερφή της, Ρούμερ

Σύσσωμη η διάσημη οικογένεια πανηγυρίζει τη νίκη της Ρούμερ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:41