search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:36
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Σκηνοθέτησε ληστεία για να δικαιολογήσει τα χρήματα που έχασε

20.05.2015 17:26
Ρέθυμνο: Πατέρας και δυο γιοί  συνελήφθησαν για καλλιέργεια κάνναβης και όπλα - Media

Άνδρας φέρεται ότι σκηνοθέτησε σε βάρος του ληστεία για να δικαιολογήσει στον εργοδότη του την απώλεια χρημάτων.

Άνδρας φέρεται ότι σκηνοθέτησε σε βάρος του ληστεία για να δικαιολογήσει στον εργοδότη του την απώλεια χρημάτων.

Πρόκειται για 49χρονο, που, τον περασμένο Μάρτιο, κατήγγειλε ότι άγνωστοι, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, ακινητοποίησαν σε σημείο της ΠΑΘΕ το αυτοκίνητό που οδηγούσε, κι αφού τον αποβίβασαν με τη βία από το όχημα, του απέσπασαν χρήματα και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ, στη συνέχεια, τον δέσμευσαν με χειροπέδες σε παρακείμενο πάρκινγκ, όπου τον εγκατέλειψαν.

Από την έρευνα της Αστυνομίας και τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε το υποτιθέμενο θύμα, προέκυψε ότι ο 49χρονος κατήγγειλε ψευδώς το περιστατικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ αρχικά κατήγγειλε ότι το ποσό που άρπαξαν οι υποτιθέμενοι δράστες ήταν 3.500 ευρώ, στη συνέχεια ανέφερε ότι το ποσό τελικώς ήταν 17.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κατηγορούμενος προέβη στην ενέργεια, σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει την απώλεια χρημάτων στον εργοδότη του.

Ο τελευταίος, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο 49χρονος, είναι έμπορος πολύτιμων μετάλλων, αλλά μέχρι στιγμής δεν εντοπίστηκε προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση ούτε έκανε σχετική καταγγελία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:35