search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:56
MENU CLOSE

Η Κιμ Καρντάσιαν ξεκατινιάστηκε με την αδερφή της (Photos)

21.05.2015 09:01
Η Κιμ Καρντάσιαν ξεκατινιάστηκε με την αδερφή της (Photos) - Media

Στο teaser του επόμενου επεισοδίου του reality «Keep up with the Kardashians» η Κιμ μαλώνει με την αδερφή της, Κλόε για το ποια είναι ποιο … διάσημη. 

 

Η δόξα φέρνει χρήμα, αλλά και … γκρίνια. Ειδικά όταν μιλάμε για μια οικογένεια, η οποία απολαμβάνει σύσσωμη την διασημότητα, τότε ο ανταγωνισμός και η ζήλεια είναι μέσα στο παιχνίδι. Ακόμα κι αν είναι κατασκευασμένα για να πετύχουν τον απόλυτο σκοπό, την τηλεθέαση.

Στο teaser του επόμενου επεισοδίου του reality «Keep up with the Kardashians» η Κιμ μαλώνει με την αδερφή της, Κλόε για το ποια είναι ποιο … διάσημη. Όταν ένας παιδικός τους φίλος ισχυρίζεται ότι η Κιμ είναι η πιο διάσημη της οικογένειας, η Κλόε γίνεται έξαλλη. Και ποια ήταν η απάντηση της τηλεπερσόνας Κιμ στην αδερφή της; «Έχεις κόμπλεξ κατωτερότητα;!». Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες….Αυτές άλλωστε, ακόμα και για να μαλλιοτραβηχτούν, πληρώνονται αδρά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:56