15/11/2019 13:49:24

Βαρουφάκης για την ηχογράφηση του Eurogroup: Παραμύθια, παραμύθια, παραμύθια (Video)

Βαρουφάκης για την ηχογράφηση του Eurogroup: Παραμύθια, παραμύθια, παραμύθια (Video) - Media

 

«Μπλόκο» έξω από το υπουργείο Οικονομικών έκαναν οι δημοσιογράφοι στο Γιάνη Βαρουφάκη, προκειμένου να τους απαντήσει σχετικά με τα όσα φέρεται να δήλωσε στους New York Times ότι ηχογράφησε όλα όσα έγιναν στο επεισοδιακό Eurogroup της Ρίγας.

 Με αφορμή την δήλωσή του ότι νιώθει τρομοκρατημένος οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν ένας τρομοκρατημένος υπουργός μπορεί να εμπνέει τον λαό και να του έχει εμπιστοσύνη είπε: «Ενας υπουργός μιας χώρας που βρίσκεται σε τέτοια σκληρή διαπραγμάτευση, απαιτείται να νιώθει φόβο. Αλλιώς είναι επικίνδυνος. Φοβόμαστε, αλλά δεν είμαστε φοβισμένοι».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν στην Ρίγα τελικά ηχογράφησε τα όσα είχαν διαδραματιστεί κι εκείνος απάντησε: «Παραμύθια! Παραμύθια! Παραμύθια! Κοιτάξτε θα σας παραπέμψω... Δεν ξέρετε τι είπα. Θα σας παραπέμψω σε αυτά που είπα χθες». Ο κ. Βαρουφάκης έκανε λόγο για εβδομάδες διαρροών και απίστευτων ψευδών και πρόσθεσε:«Έχω αποδείξει έμπρακτα την εμπιστευτικότητα αυτών των συνομιλιών».
Στο τέλος και ενώ τον ρωτούσαν επίμονα αν ήταν καλωδιωμένος στην Ρίγα της Λετονίας είπε: «Αυτή τη στιγμή νιώθω καλωδιωμένος».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.