search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:26
MENU CLOSE

Εναλλακτικό εργαστήρι κηπουρικής στο κέντρο της Αθήνας!

21.05.2015 11:02
Εναλλακτικό εργαστήρι κηπουρικής στο κέντρο της Αθήνας! - Media

Πόσο χώρο χρειαζόμαστε για να φτιάξουμε έναν μπαλκονόκηπο, γιατί να κομποστοποιούμε τα σκουπίδια μας και τι «προσόντα» χρειαζόμαστε για να γίνουμε οι ίδιοι κηπουροί;

 

Πόσο χώρο χρειαζόμαστε για να φτιάξουμε έναν μπαλκονόκηπο, γιατί να κομποστοποιούμε τα σκουπίδια μας και τι «προσόντα» χρειαζόμαστε για να γίνουμε οι ίδιοι κηπουροί;

Στις ερωτήσεις αυτές αλλά και σε κάθε απορία ενός επίδοξου αστικού κηπουρού θα απαντήσουν το Σάββατο 6 Ιουνίου από τις 10:00 το πρωί ως τις 4 το μεσημέρι στην Πλατεία Κλαυθμώνος, ειδικοί που μετά από πρωτοβουλία του  WWF Ελλάς και της Οργάνωσης Γη, θα στήσουν ένα εναλλακτικό εργαστήρι κηπουργικής.

Οι διοργανωτές θα μοιράσουν δωρεάν σπόρους τοπικών ποικιλιών ενώ θα λειτουργήσουν εργαστήρια κηπουρικής, συμμετοχικά παιγνίδια για παιδιά καθώς και επίδειξη κομποστοποίησης.

Σπόροι τοπικών ποικιλιών που θα μοιραστούν δωρεάν, βιωματικά εργαστήρια κηπουρικής, συμμετοχικά παιχνίδια για παιδιά, επίδειξη κομποστοποίησης και ιδέες που μας αφορούν όλους. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις δράσεις που θα διεξαχθούν στο «εργαστήρι κηπουρικής» που διοργανώνουν το πρόγραμμα «Καλύτερη Ζωή» του WWF Ελλάς και η Οργάνωση Γη.

Όπως δηλώνει ο Αχιλλέας Πληθάρας, Υπεύθυνος του Προγράμματος WWF-Καλύτερη Ζωή, αποκλειστικός δωρητής του οποίου είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: «Δεν χρειάζεται να έχεις πτυχίο γεωπονίας για να γίνεις κηπουρός στην πόλη! Το μόνο που απαιτείται είναι μεράκι και διάθεση να κάνεις καλό στην υγεία σου, το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής στην πόλη. Στη γιορτή των αστικών κηπουρών θα δώσουμε ιδέες και κίνητρα για να φύγουμε από την αδράνεια του καναπέ και να καταπιαστούμε με ένα χόμπι με ευεργετικές ιδιότητες για εμάς και το περιβάλλον».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:21