search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:40
MENU CLOSE

Ο Peter Spiegel επιβεβαιώνει τον Βαρουφάκη: Ψευδή τα περί προσωπικής επίθεσης στο Eurogroup της Ρίγας

21.05.2015 12:45
Ο Peter Spiegel επιβεβαιώνει τον Βαρουφάκη: Ψευδή τα περί προσωπικής επίθεσης στο Eurogroup της Ρίγας - Media

Επιβεβαιώνει πλήρως τις χθεσινές δηλώσεις Βαρουφάκη, ότι ποτέ δεν ακούστηκαν βαριές εκφράσεις εναντίον του στο Eurogroup στη Ρίγα της Λετονίας, ο Peter Spiegel.

Επιβεβαιώνει πλήρως τις χθεσινές δηλώσεις Βαρουφάκη, ότι ποτέ δεν ακούστηκαν βαριές εκφράσεις εναντίον του στο Eurogroup στη Ρίγα της Λετονίας, ο Peter Spiegel.

Ο γνωστός δημοσιογράφος των Financial Times έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

«Είναι 100% ακριβές ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν δέχτηκε προσωπικές προσβολές στο Eurogroup της Ρίγα. Οι λέξεις ‘’τζογαδόρος’’, ‘’ερασιτέχνης’’, ‘’χασομέρης’’ ποτέ δεν ελέχθησαν».

Αμέσως ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter, ενσωματώνοντας το tweet του Peter Spiegel:

«Χαίρομαι που βλέπω την αλήθεια να αναδύεται, έστω και καθυστερημένα…».

Σε δεύτερο tweet του ο Spiegel ανέφερε ότι όντως υπήρχε βαρύ κλίμα εναντίον του Βαρουφάκη στη Ρίγα, ωστόσο ποτέ δεν δέχτηκε τέτοιου είδους προσωπική επίθεση. 

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του στους New York Times, που δημοσιεύθηκε χθες, ο Γιάνης Βαρουφάκης ανέφερε ότι ουδέποτε ελέχθησαν εναντίον του βαριές εκφράσεις όπως «τζογαδόρος» και «ερασιτέχνης» στο Eurogroup της Ρίγας, στις 24 Απριλίου. Υποστήριξε μάλιστα ότι διαθέτει σχετικό ηχητικό που αποδεικνύει τα λεγόμενά του, δήλωση που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και την οποία ανασκεύασε σήμερα.

Πριν περίπου ένα μήνα το Bloomberg, σε δημοσίευμά του λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup της Ρίγα, ανέφερε ότι «ο Γιάνης Βαρουφάκης δέχθηκε σφοδρή κριτική από τους ευρωπαίους ομολόγους του εν μέσω της αυξανόμενης δυσφορίας για την άρνησή του να παρουσιάσει μέτρα που θα διορθώσουν την οικονομία της χώρας του ώστε να υπάρξει απελεύθερωση των δόσεων, σύμφωνα με τρεις πηγές που έχουν γνώση των συνομιλιών. Πηγές από την Ευρωζώνη λένε ότι οι χειρισμοί Βαρουφάκη για τις συνομιλίες ήταν ανεύθυνοι, τον κατηγόρησαν για χρονοτριβή, για τζογαδόρο και ερασιτέχνη». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:39