search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:05
MENU CLOSE

Πρόγραμμα Τηλεβοήθειας από τη Vodafone και τη Γραμμή Ζωής

21.05.2015 14:54
Πρόγραμμα Τηλεβοήθειας από τη Vodafone και τη Γραμμή Ζωής - Media

H Vodafone, σε συνεργασία με τον Εθελοντικό Οργανισμό για την Τρίτη Ηλικία Γραμμή Ζωής, υλοποιεί το πρωτοποριακό «Πρόγραμμα Τηλεβοήθειας», το οποίο έχει στόχο να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων της τρίτης ηλικίας.

 

H Vodafone, σε συνεργασία με τον Εθελοντικό Οργανισμό για την Τρίτη Ηλικία Γραμμή Ζωής, υλοποιεί το πρωτοποριακό «Πρόγραμμα Τηλεβοήθειας», το οποίο έχει στόχο να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων της τρίτης ηλικίας. Μέσω της συσκευής «Τηλεβοήθειας», το πρόγραμμα παρέχει σε ηλικιωμένους, άμεση επικοινωνία με τη Γραμμή Ζωής, σε περίπτωση ανάγκης, απ’ όπου κι αν βρίσκονται.

Ο χρήστης που συμμετέχει στο πρόγραμμα, μπορεί, μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού της συσκευής Τηλεβοήθειας, να πραγματοποιεί, μέσω του δικτύου της Vodafone, φωνητική κλήση στο Κέντρο Λήψης Σημάτων του Συντονιστικού Κέντρου Διαχείρισης Κλήσεων της Γραμμής Ζωής. Το Κέντρο Λήψης Σημάτων της Γραμμής Ζωής, το οποίο λειτουργεί σε 24ωρη βάση, λαμβάνει πληροφορίες και για την τοποθεσία του χρήστη. Οι εξειδικευμένοι χειριστές του ενεργούν άμεσα, ώστε να παρασχεθεί στον χρήστη η κατάλληλη βοήθεια, ανά περίσταση.

Το «Πρόγραμμα Τηλεβοήθειας», αξιοποιεί τις απεριόριστες δυνατότητες του δικτύου της Vodafone, καθώς και την κορυφαία τεχνολογία υπηρεσιών επικοινωνίας μεταξύ συσκευών (Machine-to-Machine – M2M) και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη θυγατρική της εταιρεία, Zelitron. Το πρόγραμμα αρχικά υλοποιείται με τη συμμετοχή 30 ατόμων τρίτης ηλικίας, ενώ άμεσα θα επεκταθεί σε 100 επιπλέον. 

H κ. Ναυσικά Ζευγώλη, Υπεύθυνη Τμήματος Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κοινωνικής Συνεισφοράς της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε σχετικά: «Στη Vodafone έχουμε στόχο να συμβάλουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνίας και επενδύουμε σε προγράμματα και πρωτοβουλίες που ανταποκρίνονται σε ουσιαστικές ανάγκες. Αξιοποιούμε τις απεριόριστες δυνατότητες που παρέχει η τεχνολογία της κινητής επικοινωνίας, και μέσα από το «Πρόγραμμα Τηλεβοήθειας» βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των ατόμων τρίτης ηλικίας, και συμβάλλουμε στην ανεξάρτητη διαβίωσή και μετακίνησή τους.

Ο κ. Γεράσιμος Κουρούκλης, Πρόεδρος ΔΣ της Γραμμής Ζωής και Διοικητής της υπηρεσίας SILVER ALERT, δήλωσε σχετικά: «Το νέο Πρόγραμμα Τηλεβοήθειας που υλοποιούμε σε συνεργασία με την Vodafone  αποτελεί μια ακόμα πρωτοποριακή υπηρεσία που προσφέρει η Γραμμή Ζωής για τη στήριξη των ηλικιωμένων  συνανθρώπων μας εξασφαλίζοντάς τους το αίσθημα ασφάλειας, που είναι απαραίτητο για μια ήρεμη και ποιοτική διαβίωση, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους οικείους τους.

Το «Πρόγραμμα Τηλεβοήθειας» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης της εταιρείας και συγχρηματοδοτείται από το Ίδρυμα του Ομίλου Vodafone και την Vodafone Ελλάδας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:05