search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:39
MENU CLOSE

«Απαραίτητη η συμβολή της Πολιτείας για να ανοίξει το ΕΜΣΤ», λέει η Κ.Κοσκινά

22.05.2015 12:13
«Απαραίτητη η συμβολή της Πολιτείας για να ανοίξει το ΕΜΣΤ», λέει η Κ.Κοσκινά - Media

Με τη βοήθεια της πολιτείας -και ειδικότερα του υπουργείου Πολιτισμού- ο χώρος μπορεί να ανοίξει τις πύλες του εντός του 2015.

 

 «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα κέλυφος. Αυτό που είναι έτοιμο είναι το κτήριο, όχι το μουσείο. Ένα κτήριο για να γίνει μουσείο χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά» δηλώνει η διευθύντρια του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Kατερίνα Kοσκινά, τονίζοντας πως με τη βοήθεια της πολιτείας -και ειδικότερα του υπουργείου Πολιτισμού- ο χώρος μπορεί να ανοίξει τις πύλες του εντός του 2015.

Συγκεκριμένα, είπε στο Webtv του ΑΠΕ-ΜΠΕ:«Το όραμα είναι όραμα, αλλά από το όραμα στην πράξη υπάρχει μεγάλη απόσταση. Όμως όταν θέλουμε κάτι, το πετυχαίνουμε. Εμείς παλεύουμε για να γίνει πραγματικότητα, αλλά χρειάζεται και η συμβολή της Πολιτείας και ειδικότερα του υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων».

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι αν βοηθηθεί το μουσείο σε ό,τι αφορά στην ταχύτατη έγκριση για κάποιες διοικητικές ανάγκες και πρόσληψη προσωπικού και βοηθηθεί οικονομικά, τότε ναι -είναι ενδεχόμενο να μπορέσουμε να ανοίξουμε μέσα στο 2015».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28