search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:30
MENU CLOSE

ΝΔ: Η κυβέρνηση «υφαρπάζει» χρήματα από υπερωρίες δημοσίων υπαλλήλων

22.05.2015 12:59
«Παγώνει» η πρόταση μομφής της ΝΔ - Media

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας τη ότι υφαρπάζει χρήματα από δεδουλευμένες υπερωρίες των δημοσίων υπαλλήλων, στην αναζήτηση δημοσιονομικών ισοδύναμων για τα 200 εκατ. ευρώ που αποφάσισε να δώσει για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

 

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας τη ότι υφαρπάζει χρήματα από δεδουλευμένες υπερωρίες των δημοσίων υπαλλήλων, στην αναζήτηση δημοσιονομικών ισοδύναμων για τα 200 εκατ. ευρώ που αποφάσισε να δώσει για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, σύμφωνα με δημοσίευμα της naftemporiki.gr.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κύκλοι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγγέλλουν επικαλούμενοι σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Δικαιοσύνης ότι «Σήμερα, αναζητούν δημοσιονομικά ισοδύναμα για 200 εκατ. ευρώ, γεγονός το οποίο η Νέα Δημοκρατία είχε επισημάνει κατά τη συζήτηση στη Βουλή. Σήμερα, αποκαλύπτεται από πού η κυβέρνηση αναζητά αυτά τα 200 εκατ. Όχι από δήθεν σπατάλες όπως έλεγε, αλλά δυστυχώς από τα δεδουλευμένα των δημοσίων υπαλλήλων».

Οι ίδιοι κύκλοι υπενθυμίζουν ότι το προηγούμενο έτος είχαν δοθεί 500 εκατ. ευρώ για το Κοινωνικό Μέρισμα, χωρίς δημοσιονομικά ισοδύναμα.

Παράλληλα, προσθέτουν ότι το ποσό που λαμβάνει ο κάθε δημόσιος υπάλληλος σαν υπερωρίες δεν υπερβαίνει τα 200-250 ευρώ το χρόνο και δεν καλύπτει ούτε το 20% των πραγματικών ωρών υπερωριακής απασχόλησης.

Πηγή: naftemporiki.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:29