search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:36
MENU CLOSE

Η Καλίσι έγινε Ρασταφάρι για το μιούζικαλ του «Game of Thrones» (Video)

22.05.2015 13:56
Η Καλίσι έγινε Ρασταφάρι για το μιούζικαλ του «Game of Thrones» (Video)  - Media

Tο πρότζεκτ των Coldplay για το μιούζικαλ του «Game of Thrones» κλέβει τις εντυπώσεις. 

 

Πριν από μερικές μέρες, είχε ανέβει στο διαδίκτυο ένα teaser όπου ο Τίριον Λάνιστερ, κατά κόσμον Πίτερ Ντίνκλετζ, ερμήνευε καταπληκτικά το τραγούδι που έγραψαν σε μουσική και στίχους οι Coldplay, ειδικά για την διασκευή του «Game of Thrones» σε μορφή μιούζικαλ. Πρόκειται για μια πραγματικά απολαυστική παρωδία.

Στο πρώτο βίντεο, ο Τίριον τραγουδάει σε στιλ ροκ, με φωνή βαρύτονου και με διασκεδαστική διάθεση το πιο πένθιμο και παραδόξως ταυτόχρονα χαρούμενο τραγούδι που έχει μέχρι στιγμής δημιουργηθεί για το «Game of Thrones» καθώς αφηγείται τους άγριους θανάτους που έχουν σοκάρει τους εκατομμύρια θαυμαστές της δημοφιλούς σειράς.

Σ’ ένα νέο βίντεο, που κυκλοφόρησε, ο τραγουδιστής των Coldplay, Κρις Μάρτιν φαίνεται να έχει μεγάλες ιδέες για το συγκεκριμένο πρότζεκτ αλλά οι πρωταγωνιστές μάλλον τον … σνομπάρουν. Μέχρι να αναλάβει ο Τζόν Σνόου (Κιτ Χάρινγκτον) ως φύλακας του Βορρά, όπου παίρνει το μέρος του, με αποτέλεσμα να τον ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι και να ξεσηκωθούν. 

Highlight του πρότζεκτ είναι αναμφισβήτητα όταν η Καλίσι (Εμίλια Κλαρκ) ηχογραφεί σε ρυθμούς reggae, το «Rastafarian Targayrien».

Tο πρότζεκτ εντάσσεται στην φιλανθρωπική εκδήλωση Red Nose Day που διοργανώνει το NBC, με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα υπέρ των άπορων παιδιών.

Δείτε το βίντεο:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:35