search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:17
MENU CLOSE

Εκατοντάδες μετανάστες εντοπίστηκαν στο Αιγαίο

22.05.2015 15:42
Εκατοντάδες μετανάστες εντοπίστηκαν στο Αιγαίο - Media

Στα κύματα των μεταναστών που καταφθάνουν καθημερινά στη χώρα μας προστέθηκαν την Παρασκευή ακόμη 795 άτομα που εντοπίστηκαν από το λιμενικό.

 

Στα κύματα των μεταναστών που καταφθάνουν καθημερινά στη χώρα μας προστέθηκαν την Παρασκευή ακόμη 795 άτομα που εντοπίστηκαν από το λιμενικό.

Στη Μυτιλήνη, 166 άτομα που δε διέθεταν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα εντοπίστηκαν από λιμενικούς στη χερσαία ζώνη του λιμανιού.

Στη Λέσβο, 29 άτομα που επέβαιναν σε φουσκωτή λέμβο διασώθηκαν από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, στη θαλάσσια περιοχή της Συκαμιάς.

46 άτομα έγιναν αντιληπτά από περιπολικό του Λιμενικού πάνω σε πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, στη θαλάσσια περιοχή Αγριελιάς

Ακόμη 66 εντοπίστηκαν στην επαρχιακή οδό Κλειούς-Μανταμάδου ενώ άλλοι 7 μετανάστες σε πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο στη θαλάσσια περιοχή Άκρα Κόρακα.

Στην Κω,147 επέβαιναν σε τέσσερις πνευστές μηχανοκίνητες λέμβους που έπλεαν στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά του νησιού.

Στη Σάμο 34 άτομα επέβαιναν σε πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο που παρουσίαζε εισροή υδάτων, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά του νησιού, ενώ ακόμη 52 εντοπίστηκαν στην περιοχή του Ποσειδωνίου και 28 στην περιοχή της Βλαμαρής.

Στις Οινούσσες Χίου 36 αλλοδαποί χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα εντοπίστηκαν στη νησίδα Παναγία, ενώ 132 σε δύο περιστατικά στην περιοχή των Καρδαμύλων.

Στο Φαρμακονήσι, η στρατιωτική φρουρά εντόπισε 48 άτομα.

Στην Ηγουμενίτσα συνελήφθησαν ένας  37χρονος οδηγός φορτηγού και η 32χρονη συνοδηγός του, καθώς έκρυβαν σε κρύπτη στην καμπίνα του οχήματος τέσσερις παράτυπους μετανάστες, με σκοπό να τους μεταφέρουν στο εξωτερικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:17