search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:23
MENU CLOSE

Μπορείτε να μαντέψετε ποια ξοδεύει 1000 λίρες για χτένισμα και ποια δεν ξοδεύει τίποτα;

25.05.2015 07:42
Μπορείτε να μαντέψετε ποια ξοδεύει 1000 λίρες για χτένισμα και ποια δεν ξοδεύει τίποτα; - Media

Η μέση γυναίκα στην Αγγλία ξοδεύει περίπου 40.000 λίρες για την περιποίηση των μαλλιών της. Υπάρχουν βέβαια εξαιρέσεις και γυναίκες που ξοδεύουν 1000 λίρες σε κάθε επίσκεψη στο κομμωτήριο. 

 

Η μέση γυναίκα στην Αγγλία ξοδεύει περίπου 40.000 λίρες για την περιποίηση των μαλλιών της. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις και γυναίκες που ξοδεύουν 1000 λίρες σε κάθε επίσκεψη στο κομμωτήριο. Η Βρετανική εφημερίδα Daily Mail, βρήκε έξι γυναίκες που ξοδεύουν από 0 λίρες έως 1000 λίρες στην περιποίηση των μαλλιών τους, τις φωτογράφισε με τα ίδια μπλουζάκια και μας καλεί να αναγνωρίσουμε με βάση το αποτέλεσμα ποια ξοδεύει τα περισσότερα και ποια τα λιγότερα.

Δείτε την απάντηση στο κουίζ.

Η Amy δηλώνει στην εφημερίδα ότι δεν ξοδεύει ούτε μία λίρα για το χτένισμά της, λέει ότι κουρεύεται μόνη της με ψαλίδια από το ΙΚΕΑ.

Η Liz πηγαίνει στον ίδιο κομμωτή από πιτσιρίκα και του δίνει 10l λίρες.

 

Η Stephie έχει μία… ψύχωση με τα μαλλιάς της καθώς όπως λέει τα έβαφε ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Πληρώνει 100 λίρες κάθε φορά που πάει στο κομμωτήριο.

Η Christine θεωρεί ότι οι 200 λίρες που δίνει στο κομμωτήριο για την περιποίηση των μαλλιών είναι ένα φυσιολογικό πόσο και δηλώνει ότι δεν θα σκεφτόταν να πληρώσει κάτι περισσότερο.

Η Justyna εργάζεται σε εταιρεία marketing και υποστηρίζει ότι η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο στη δουλειά της. Άρα θεωρεί φυσιολογικό να πληρώνει 500 λίρες κάθε φορά που πάει στο κομμωτήριο, άλλωστε όπως υποστηρίζει τα μαλλιά της είναι… επένδυση.

Η Lisa ξοδεύει 1000 λίρες κάθε φορά που πάει στο κομμωτήριο, όμως όπως η ίδια λέει πηγαίνει μία φορά κάθε τέσσερις μήνες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:22