search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:23
MENU CLOSE

Η Ναόμι Κάμπελ γιόρτασε τα γενέθλια της με χλιδή Photos)

25.05.2015 09:21
Η Ναόμι Κάμπελ γιόρτασε τα γενέθλια της με χλιδή Photos) - Media

Για να γιορτάσει τα 45α γενέθλια της, με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο και την Μέρι Τζέι Μπλάιτζ, δεν τσιγκουνεύτηκε τα έξοδα. 

 

Για να γιορτάσει τα 45α γενέθλια της δεν τσιγκουνεύτηκε τα έξοδα. Έκλεισε ένα κάστρο με δεκαπέντε υπνοδωμάτια  (Chateau Sain Jeannet) έξω από τη Νίκαια στη Γαλλία και έκανε μια λαμπερή φιέστα, εννοείται με VIP καλεσμένους. Την τίμησαν η Μέρι Τζέι Μπλάιτζ και ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, ο οποίος είναι φίλος με τον φημολογούμενο νέο της σύντροφο, Μπερτ Χεντάγια, που είναι ένας από τους ιδιοκτήτες της Venturi Automobiles.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, η Μέρι Τζέι Μπλάιτζ τραγούδησε στο event, αλλά μίλησε και με πολύ γλυκά λόγια για την μαύρη γαζέλα. «Είσαι μία από τις ωραιότερες γυναίκες στη γη, και νοιώθω μεγάλη τιμή που σε γνωρίζω και είμαι φίλη σου», είπε.

Το «παρών» έδωσαν και άλλα μοντέλα, της νέας γενιάς, όπως η Κένταλ Τζένερ και η Ζιζί Χαντίντ, οι οποίες έφτασαν με ελικόπτερο. Μετά το πάρτι επέστρεψαν στο Μονακό για το Grand Prix.

Το μοντέλο φορούσε μία λευκή τουαλέτα Versace. Το συγκεκριμένο Chateau είναι αγαπημένος προορισμός πολλών σταρ, ανάμεσα τους και της Μαντόνα. Η διαμονή για μια βδομάδα κοστίζει 100.000 δολάρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30