search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:37
MENU CLOSE

Μπακογιάννη: «Μαζευτείτε» – Καμμένος: Τα «μαζευτείτε» στον Σαμαρά! (Video)

25.05.2015 09:28
Μπακογιάννη: «Μαζευτείτε» - Καμμένος: Τα «μαζευτείτε» στον Σαμαρά! (Video) - Media

Ένταση ανάμεσα στον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου και της Ντόρας Μπακογιάννη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

 

Ένταση ανάμεσα στον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου και της Ντόρας Μπακογιάννη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας απευθυνόμενος προς τον κ. Παπαδάκη είπε: «Να πείτε στους συνεργάτες σας να μαζέψουν πόσα στελέχη της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ – του κοινού αυτού πλέον μορφώματος- έχουν πει ότι αύριο πτωχεύουμε. Έχουν κλείσει τις τράπεζες τουλάχιστον 150 φορές τα στελέχη της Πασοκονεοδημοκρατίας τα οποία στηρίζουν τους δανειστές».

Τότε επενέβη η Ντόρα Μπακογιάννη λέγοντας: «Παρακαλώ πολύ να ανακαλέσετε. Εμείς στηρίζουμε την Ελλάδα και όποιος διαφωνεί μαζί σας δεν σημαίνει ότι στηρίζει τους δανειστές. Σας παρακαλώ να ανακαλέσετε διότι αυτού του είδους η αλαζονεία το μόνο πράγμα το οποίο κάνει είναι να δυναμιτίζει το πολιτικό σκηνικό. Μαζευτείτε λοιπόν σας παρακαλώ πολύ. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους», είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής της Ν.Δ.

Το… «μαζευτείτε» προκάλεσε την αντίδραση του Πάνου Καμμένου : «Τα μαζευτείτε να τα πείτε στον κ. Σαμαρά, όχι σε εμένα. Εγώ σας εύχομαι καλή επιτυχία», είπε ο Υπουργός αναφερόμενος στο εσωκομματικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δεν μπορείτε εσείς να αμφισβητείτε τον πατριωτισμό Ελλήνων βουλευτών. Το ότι κάθεστε σε μία καρέκλα δεν σας δίνει κανένα δικαίωμα», απάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη.


 

πηγή video: real.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:35