search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:11
MENU CLOSE

Οι «Χάρτινες Πόλεις» της Κάρα Ντελεβίν (Video)

25.05.2015 10:49
Οι «Χάρτινες Πόλεις» της Κάρα Ντελεβίν (Video)  - Media

Δείτε το τρέιλερ με την Κάρα Ντελεβίν στον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο της 

 

Η Κάρα Ντελεβίν, σταρ του μόντελινγκ από την Αγγλία, έχει δηλώσει πως η υποκριτική είναι κάτι που την ενδιαφέρει περισσότερο από τις πασαρέλες. Έτσι, μετά από συμμετοχές σε αμερικάνικες τηλεοπτικές σειρές, ο πολυπόθητος πρωταγωνιστικός ρόλος ήρθε με τις «Χάρτινες Πόλεις» («Paper Towns») του Τζέικ Σρέιερ, με τον Νατ Γουλφ.

Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του μπεστ σέλερ συγγραφέα Τζον Γκριν («Αναζητώντας την Αλάσκα», «Το λάθος αστέρι»),  η υπόθεση εστιάζει σε μια ιστορία ενηλικίωσης του Κουέντιν και της γειτόνισσάς του, Μάργκο.

Μετά από μια ολονύχτια περιπέτεια στην πόλη τους, η Μάργκο ξαφνικά εξαφανίζεται – αφήνοντας πίσω της μυστηριώδη στοιχεία για να τα αποκρυπτογραφήσει ο Κουέντιν. Η έρευνα οδηγεί τον Κουέντιν και τους φίλους του σε μια συναρπαστική περιπέτεια, τόσο ξεκαρδιστική όσο και συγκινητική. Τελικά, για να βρει τη Μάργκο, ο Κουέντιν πρέπει να καταλάβει τι σημαίνει αληθινή φιλία – και αληθινή αγάπη.

«Πέρασα από δοκιμαστικό για το ρόλο. Είμαι μεγάλη φαν του Τζον Γκριν και ερωτεύτηκα το ρόλο και το βιβλίο. Ο τρόπος με τον οποίο γράφει για τους εφήβους και την διαδικασία της ενηλικίωσης είναι απίστευτος, πολύ αληθινός. Δεν πίστευα ότι θα έπαιρνα τον ρόλο, ήταν ένα όνειρο για μένα» είχε δηλώσει η Ντελεβίν για τον ρόλο. 

Η ταινία θα προβληθεί στις αίθουσες το καλοκαίρι.

Δείτε το βίντεο: 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15